News-Piper

Βάνα Μπάρμπα: Η Ελένη Μενεγάκη, η Τατιάνα Στεφανίδου & τα sex symbols

Στο  ένθετο “TV Έθνος” της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής” έδωσε συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια,...


Βάνα Μπάρμπα new
Στο  ένθετο “TV Έθνος” της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής” έδωσε συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, τα πρόσωπα και τα προγράμματα της μικρής οθόνης, ενώ αποκάλυψε και το προφίλ του ιδανικού συντρόφου για εκείνη.


Η ίδια είπε πως δεν είχε κάποια επαγγελματική πρόταση για να συμμετάσχει σε κάποιο σήριαλ φέτος ενώ επίσης το ελληνοτουρκικό project το οποίο ετοιμαζόταν “πάγωσε”. «Τελείωσε και αυτό. Κάναμε κάποια γυρίσματα, αλλά αφού δεν έχουν λεφτά, τι να κάνουμε; Οι Τούρκοι στη συνέχεια έκαναν τα γυρίσματα μόνοι τους» δήλωσε.

Σχολιάζοντας τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης η γνωστή ηθοποιός είπε πως η μετακόμιση της Ελένης Μενεγάκη ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση λέγοντας πως «Είναι ένα κορίτσι που έχει την αποδοχή όλων. Της πάει!» . Όσο για την εκπομπή “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου, που έχει πολλά κοινά με τη δική της "γυναικεία παράσταση" Crash, η ίδια σχολίασε: «Μου αρέσει όταν υπάρχει μέτρο. Συμπαθώ τα συγκεκριμένα κορίτσια, απλώς θεωρώ ανόητες κάποιες αναφορές σε συγκεκριμένα θέματα. Θα μπορούσε να είναι πιο ουσιαστική, γιατί πρόκειται για γυναίκες με προσωπικότητα και μπορούν να το πάνε πολύ πιο καλά».

Δήλωσε πως αυτό το διάστημα είναι μόνη και περιέγραψε το προφίλ του ιδανικού άνδρα: «Ένας άνδρας αληθινός που θα είναι ο εαυτός του. Ένας άνθρωπος με προσωπικότητα και οντότητα. Όπως όμως ξέρεις, αυτά έρχονται μόνα τους. Τώρα δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα» εξήγησε.

Νιώθει όμορφα με την εξωτερική της εμφάνιση και εξήγησε πως έχει καλή σχέση με τον χρόνο, αν και «με στενοχωρεί που δεν έχω τη δροσιά και την ομορφιά των προηγούμενων δεκαετιών». Σχολιάζοντας επίσης τα νέα sex symbols της ελληνικής σόουμπιζ, είπε: «Όλο το star system γεμίζει για δυο τρεις μήνες τα περιοδικά και μετά χάνεται. Δεν υπάρχει. Υπάρχουν καλοί ηθοποιοί, ωραίες μουρίτσες, ωραία οπίσθια, αλλά δεν υπάρχει το περίφημο γκελ. Είναι δυστυχώς όλα κάτω του μετρίου».

Follow us


item