News-Piper

Οι σταρς του Nickelodeon υποδέχτηκαν την καινούρια χρονιά

ΟΙ STARS ΤΟΥ ΝΙCKELODEON ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5.000 ΠΑΙΔΙΑ Π...


ΟΙ STARS ΤΟΥ ΝΙCKELODEON
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5.000 ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΟΓΟΡΙΚΟ EVENT ΤΟΥ NICKELODEON!
 
Την Πέμπτη 05/01 το Περιστέρι γέμισε χαμόγελο, χρώμα και χαρά! Αιτία, η μεγάλη παρέλαση τουNickelodeon, με πρωταγωνιστές τους Μπομπ Σφουγγαράκη, Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια και Πάτρικ Αστερία. Μετά την τεράστια ανταπόκριση και επιτυχία της παρέλασης Nickelodeon στο Σύνταγμα, σειρά είχε το Περιστέρι να γιορτάσει τη νέα χρονιά μαζί με το αγαπημένο κανάλι μικρών και μεγάλων.
 
2.000 πορτοκαλί μπαλόνια είχαν τοποθετηθεί σε όλο το Περιστέρι και στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως που ήταν η αφετηρία της παρέλασης. Φίλοι του Nickelodeon όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν εκεί από νωρίς. Με τη φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Περιστερίου να δίνει το ρυθμό, δόθηκε η εκκίνηση της παρέλασης με κατεύθυνση την πλατεία Δημοκρατίας. Εκεί είχε στηθεί η σκηνή του Nickelodeon με τον Χρήστο Κούτρα να καλωσορίζει τον κόσμο, να μεταδίδει τη ζωντάνια του και να προετοιμάζει μικρούς και μεγάλους φίλους του καναλιού για το τι θα ακολουθήσει.
 




Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο διασκεδαστική, καθώς στη σκηνή βρέθηκαν οι Μάνου Μάνου οι οποίοι τραγούδησαν την αγαπημένη επιτυχία «Ο Φαταούλας». Μετά ακολούθησαν η Νίκκη Πόντε που ερμήνευσε μοναδικά δικά της και ξένα hit και η Ήβη Αδάμου που ξεσήκωσε το κοινό με τις δικές της επιτυχίες! Μαζί με τα εντυπωσιακά χορευτικά των Nick Dancers και βέβαια τις κορυφαίες φιγούρες από Μπομπ Σφουγγαράκη, Πάτρικ Αστερία και Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια το party μεταφέρθηκε σε όλη την πλατεία, όπου κανένας δεν σταματούσε να χορεύει και να τραγουδάει!
 
Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε «Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους!».
 
Το ραντεβού δόθηκε με όλους για την επόμενη μεγάλη γιορτή με άπειρη διασκέδαση, μουσική και εκπλήξεις όπως μόνο το Nickelodeon προσφέρει στους φίλους του!

Follow us


item