News-Piper

Μοντέλο του Gaultier η Δωροθέα Μερκούρη;

Γοητευμένος από την Δωροθέα Μερκούρη δηλώνει ο Jean Paul Gaultier, μετά την συνάντησή τους σε φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε ο ίδι...


Γοητευμένος από την Δωροθέα Μερκούρη δηλώνει ο Jean Paul Gaultier, μετά την συνάντησή τους σε φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε ο ίδιος στο Παρίσι, όπου και της πρότεινε να συνεργαστούν!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έμεινε άφωνος με την μεσογειακή ομορφιά και το ταπεραμέντο της ηθοποιού και δεν δίστασε να της προτείνει να γίνει ένα από τα μοντέλα του για την χειμερινή κολεξιόν που θα παρουσιάσει οσονούπω.

Η Δωροθέα -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- αποδέχθηκετην πρόταση και οι δυό τους έδωσαν τα χέρια, οπότε θα την δούμε στην πασαρέλα τους προσεχείς μήνες.

Πάντως, η γοητευτική ηθοποιός δεν είναι η μόνη Ελληνίδα που «τύφλωσε» τον Gaultier: είναι άλλωστε γνωστή η φιλία που τον συνδέει με την Άννα Βίσση, την οποία έχει καμαρώσει πολλάκις σε εμφανίσεις της, την κάλεσε σε πρόσφατη επίδειξή του στο Παρίσι και φωτογραφήθηκε μαζί της για γνωστό περιοδικό!

star

Follow us


item