News-Piper

Συνελήφθη ο Bασίλης Ξενιάδης

Ο Βασίλης Ξενιάδης σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία έγιναν αποκαλύψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, σ...

Ο Βασίλης Ξενιάδης σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία έγιναν αποκαλύψεις για καταδικαστικές αποφάσεις, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Η Δίκη της Δευτέρας", η οποία είχε βασικό προσκεκλημένο τον Βασίλη Ξενιάδη και το θέμα ήταν η πρόταση του για την επένδυση στην ΑΕΚ.


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγιναν σημαντικές αποκαλύψεις τόσο για καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του για οφειλές, όσο και για ανεκτέλεστη απόφαση εις βάρος του από το 2007.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος της εκπομπής η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του Βασίλη Ξενιάδη για παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες. Ο κύριος Ξενιάδης κρατείται μέχρι να τις διευθετήσει οικονομικά. Πρόκειται για μικρά ποσά κι ως εκ τούτου καταβάλλοντας τα χρήματα μένει ελεύθερος.

Από την πλευρά του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση.


sport24

Follow us


item