News-Piper

Α.Γκλέτσος:"Η ζωή του Δημάρχου είναι μαγεία"

O Aπόστολος Γκλέτσος υποδέχτηκε την Ελένη Μενεγάκη στο χωριό του Άγιου Βασίλη στην Στυλίδα...Μίλησε για την αλλαγή στην ζωή του και είπε πω...

O Aπόστολος Γκλέτσος υποδέχτηκε την Ελένη Μενεγάκη στο χωριό του Άγιου Βασίλη στην Στυλίδα...Μίλησε για την αλλαγή στην ζωή του και είπε πως η ζωή του Δημάρχου είναι μια μαγεία, αλλά δεν είναι ένα επάγγελμα...


Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το μαγικό «χωριό του Άγιου Βασίλη» στη Στυλίδα...



Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε μέχρι τη Βόρεια Φινλανδία και στο λαμπερό, εορταστικό, γεμάτο χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις Ροβανιέμι, για να δείτε τον αγαπημένο μικρών και μεγάλων Άγιο Βασίλη… Σε μια βόλτα κοντινή… στο Νομό Φθιώτιδας και τη Στυλίδα, θα γνωρίσετε τον παραμυθένιο γέροντα των παιδικών χρόνων με τη μακριά λευκή γενειάδα και τα κατακόκκινα ρούχα. 
Το «χωριό του ΄Αι Βασίλη» ήδη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να σας υποδεχτεί στο φιλόξενο, χριστουγεννιάτικο χώρο του. Από τις 9 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε το όνειρο πραγματικότητα σε ατμόσφαιρα απαστράπτουσας χρυσόσκονης, γεμάτη παραμύθια, ξωτικά, εκπλήξεις, δώρα, λαμπιόνια, γλυκίσματα, ζαχαρωτά και πολύ πολύ αγάπη στους μικρούς φίλους.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ "ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ" ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ
Η Δημοτική Κοινότητα Στυλίδας ετοιμάζει το μεγαλύτερο εορταστικό γεγονός και σας προσκαλεί στο σπίτι και το εργαστήρι του Άγιου Βασίλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τοΤαχυδρομείο, τοIgloo των Ξωτικών, το Σπίτι των Παραμυθιών και τη Νανοπολιτεία. Αξέχαστη θα σας μείνει η ξενάγηση, διανθισμένη με πληθώρα χαρούμενων και ιδεόπλαστων εικόνων! Αυτά τα Χριστούγεννα κρύβουν θησαυρούς, εκπληρώνουν επιθυμίες, ντύνουν με λάμψη τις μέρες και τις νύχτες.
Η πιο ζεστή φωλιά του χωριού είναι το σπίτι του ΄Αι Βασίλη, τα παιδιά θα δουν από κοντά το λατρεμένο τους γέροντα, θα φωτογραφηθούν και θα ανακαλύψουν ένα θαυμαστό γλυκό κόσμο με πολλές λιχουδιές. Να έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή, άλλωστε πότε θα σας δοθεί ξανά τέτοια ευκαιρία…   
Αν δεν καταφέρετε να του δώσετε αυτοπροσώπως το γράμμα σας (είναι και πολυάσχολος…) μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ταχυδρομείο του χωριού «Στυλίδα – Βόρειος Πόλος express», όπου θα συμμετέχετε και σε διαγωνισμό ζωγραφικής κερδίζοντας όμορφα δώρα.
Χριστούγεννα χωρίς ξωτικά, ζαβολιάρικα και χαριτωμένα δεν υπάρχουν. Το Igloo των Ξωτικών σας περιμένει για να μάθετε και την πολύ όμορφη τέχνη του face painting (ζωγραφική προσώπου).
Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά προετοιμασίας των δώρων του Άγιου Βασίλη και των ξωτικών συνεργατών του, μια στάση στο εργαστήρι του είναι αναγκαία. Που ξέρετε… μπορεί να σας έχει συνοδηγούς στο έλκηθρο του… και να γυρίσετε μέσα σε μία νύχτα, όλο τον κόσμο.
Ώρα για σταχτοπούτες και πρίγκιπες, λευκά πανέμορφα και αγέρωχα άλογα… χριστουγεννιάτικες ιστορίες… Ναι, ναι… ακούγονται καλπασμοί… και οδηγούν στο Σπίτι των Παραμυθιών για αφήγηση «μαγική» σε άλλους χρόνους, άλλους κόσμους εξωπραγματικούς και συνάμα αληθινούς. Αυτές τις άγιες μέρες γίνονται μικρά και μεγάλα θαύματα, ανοίξτε τις πύλες της καρδιάς σας και ζήστε τα!
Η βόλτα δεν τελειώνει εδώ καθώς ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης σας περιμένουν στο «μαγικό» Λούνα Πάρκ του εορταστικού χωριού. Φαντασμαγορικά τα παιχνίδια, γέλιο και ανεμελιά, έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε και πάλι παιδιά, όπως τότε που η καλή μας η γιαγιά καθόταν στη κουνιστή ξύλινη πολυθρόνα της μπροστά στο ζεστό τζάκι και μας «ταξίδευε» με κλασικά παραμύθια σε άλλες εποχές… στη Νανοπολιτεία με μοναδικά υπερμεγέθη σκηνικά, πύργους και νεράιδες. Το λατρεύω το «χωριό του Αι Βασίλη» στη Στυλίδα… είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε και εσείς!
Οι Σύλλογοι του Δήμου Στυλίδας, οΣύλλογος «Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας»,«Το χαμόγελο του Παιδιού», οΣύλλογος «Φλόγα»και ομάδα εθελοντών σας εύχονται καλές γεμάτη λάμψη γιορτές και σας περιμένουν στο όμορφο χωριό τους, στα φροντισμένα περίπτερά της χριστουγεννιάτικης αγοράς, όπου θα βρείτε και θα δοκιμάσετε διάφορα παραδοσιακά προϊόντα (ελιάς κ.α.) γλυκίσματα, χειροτεχνίες, αναμνηστικά και αμέτρητες μικρές και μεγάλες εκπλήξεις για την οικογένεια σας και τους αγαπημένους φίλους. 

Η είσοδος στο «χωριό του 'Αι Βασίλη» είναι ελεύθερη, καλή διασκέδαση σε όλους και μη ξεχνάτε… «μια φορά και έναν καιρό… ήταν ένα ΄΄μαγικό΄΄ χωριό…» φέτος λοιπόν αυτό το χωριό γίνεται πραγματικότητα!

eleutherifoni

Follow us


item