News-Piper

Συνεχίζονται οι κόντρες για το μονόπετρο της Μαριάννα Καλλέργη

Επειδή έγινε μεγάλος ντόρος για το... τίποτα, γύρω από το πόσο έκανε, ποιός το ζήτησε και ποιός το άλλαξε το δαχτυλίδι που αγόρασε ο  Αλεξέ...

Επειδή έγινε μεγάλος ντόρος για το... τίποτα, γύρω από το πόσο έκανε, ποιός το ζήτησε και ποιός το άλλαξε το δαχτυλίδι που αγόρασε ο Αλεξέι στην Μαριάννα εμείς ως Grande Secreto επειδή ήμασταν και οι πρώτοι που δώσαμε το συγκεκριμένο περιστατικό στη δημοσιότητα οφείλουμε να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις.



Κατ’ αρχήν, δεν χαρακτηρίσαμε ποτέ την Μαριάννα Καλλέργη αρπακτικό, όπως είπε η μητέρα της σε συνέντευξη που παραχώρησε. Έπειτα εμείς όπως άλλωστε έδειξε και στην «Πρωινή Μελέτη» η κάμερα του Star απλά περιγράψαμε το περιστατικό ως έχει απολύτως δημοσιογραφικά, χωρίς περαιτέρω σχόλια και αναλύσεις. Ίσα ίσα που είπαμε πως είναι πολύ ερωτευμένα τα παιδιά.

Ως περιοδικό αποφεύγουμε τέτοιου είδους τακτικές και δεν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση στο περιστατικό, γιατί δεν έχει και τόση αξία. Λογικό είναι ένα 19χρονο κορίτσι όπως και όλες οι γυναίκες να έχουν αδυναμία στα... διαμάντια!

Τέλος όσον αφορά τις δηλώσεις της περί μηνύσεων, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτική και να βλέπει τα πράγματα ως έχουν, και της προτείνουμε να κάνει μια βόλτα από το κοσμηματοπωλείο από όπου έγινε η αγορά να ρωτήσει αν το δαχτυλίδι αλλάχτηκε ή όχι! Εμείς μιλάμε πάντα με αποδείξεις και σύμφωνα με 100% ενημερωμένες πηγές. 

πηγή:grandesecreto

Follow us


item