News-Piper

Διπλά πλατινένιος ο Γ. Πλούταρχος!

Μία αμέσως ημέρα μετά την κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας δισκογραφικής του δουλειάς  «Η δύναμη του έρωτα », ο  Γιάννης Πλούταρχος , το β...


Μία αμέσως ημέρα μετά την κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας δισκογραφικής του δουλειάς «Η δύναμη του έρωτα», ο Γιάννης Πλούταρχος, το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, παρουσίασε live τα νέα του τραγούδια στο κατάμεστο DreamCity. 




Το live party διοργανώθηκε από το Ρυθμό 949, που κάθε Τετάρτη  στήνει στο Dream City τα ωραιότερα και πολυσυζητημένα parties της πόλης!  

Πάνω από δύο χιλιάδες θαυμαστές του Γιάννη Πλούταρχου συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην είσοδο του club,  δημιουργώντας μια πραγματική λαοθάλασσα στην Ιερά Οδό.
Ο πολυαγαπημένος ερμηνευτής ανέβηκε στη σκηνή λίγο μετά τη 1π.μ, εμφανώς συγκινημένος και ευτυχής, μπροστά στο κοινό που ξέσπασε σε επιφωνήματα θαυμασμού.

Λίγο μετά την έναρξη του Live, η βραδιά του επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Heaven Music,  κος Μάκης Πουνέντηςτον πλησίασε και ανακοίνωσε ότι το album έγινε μέσα σε μία ημέρα διπλά πλατινένιο. Ακολούθησε η απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου στο Γιάννη Πλούταρχο, την οποία πραγματοποίησαν μέλη από το fan club του. Στη συνέχεια ο Μάκης Πουνέντης κάλεσε στη σκηνή όλους τους συντελεστές του νέου albumγια να παραλάβουν τους δίσκους τους: Χριστόφορο ΓερμενήΒασίλη ΓαβριηλίδηΑλέξη ΣέρκοΣτέφανο ΚόκκαληΝίκο ΠαπαδόπουλοΓιώργο ΣαμπάνηΆκη Δείξιμο, Βασίλη ΓιαννόπουλοΙσαάκ ΣούσσηΑλέξη ΣέρκοΡεββέκα ΡούσσηΘάνο ΠαπανικολάουΆκη Μουρατίδη,  ΝαταλίΑνδρέα Κάκονα, Τόνυ Μαυρίδη, Βασίλη Γκίνο, Λεωνίδα Τζίτζο, Κώστα Ear Jet και το διευθυντή παραγωγής Τάκη Αργυρίου.  

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ερμηνεύοντας τις νέες του επιτυχίες «Δεν τηλεφώνησες», «Σε θέλω», «Δεν θέλω άλλο» αλλά και την πιο πρόσφατη «Μαρία» που έχει αγαπηθεί πολύ, άλλα νέα τραγούδια από το album «Η δύναμη του έρωτα»  και φυσικά τις παλαιότερες επιτυχίες του, μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό  που δεν σταματούσε να χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί του, εκφράζοντας τον θαυμασμό του.     

Follow us


item