News-Piper

M.Γάβρας:Στην Ταϊλάνδη για γυρίσματα

Στην εξωτική Ταϊλάνδη βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Μάνος Γαβράς. Ωστόσο, ο Ελληνας ηθοποιός δεν απολαμβάνει τις παραλίες του νησιού. Αντιθέ...

Στην εξωτική Ταϊλάνδη βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Μάνος Γαβράς. Ωστόσο, ο Ελληνας ηθοποιός δεν απολαμβάνει τις παραλίες του νησιού. Αντιθέτως, εργάζεται πυρετωδώς για τη νέα του ταινία με τίτλο «A Stranger in Paradise».

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν μεθαύριο. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα Greek Reporter, ο 28χρονος ηθοποιός λαμβάνει τις τελευταίες οδηγίες του σκηνοθέτη Τζέι Μπότσα προκειμένου να δώσει τον καλύτερό του εαυτό μπροστά στις κάμερες. 



Πρόκειται για ταινία δράσης, με έντονο σασπένς και σκηνές θρίλερ, όπου ο πρωταγωνιστής βρίσκεται μπλεγμένος σε σκάνδαλο ξεπλύματος χρημάτων της Γουόλ Στριτ. Ο Ελληνας ηθοποιός -το κανονικό όνομά του είναι Εμμανουήλ Γαβριδάκης- θα παίξει δίπλα στον Κόλιν Ιγκλσφιλντ, την Καταλίνα Σαντίνο Μορένο και τον Στιούαρτ Τάουνσεντ, ενώ ανάμεσα στο καστ θα είναι και η Κύπρια Ελίνα Λούκας.

Ο 28χρονος σταρ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ένα χρόνο μετά την προβολή της ελληνοαυστραλέζικης κωμωδίας «Οι βασιλιάδες της Μυκόνου», στην οποία συμμετείχε δίπλα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Ελληνοαυστραλό Νικ Γιαννόπουλο.

Η περσινή χρονιά ήταν εξαντλητική για τον Ελληνα ηθοποιό, που πλέον κατοικεί μόνιμα στο Λος Αντζελες. Την ίδια περίοδο με τους «Βασιλιάδες της Μυκόνου» συμμετείχε και στην προώθηση της ταινίας «The Back-Up Plan», στην οποία είχε ένα μικρό ρόλο δίπλα στην Τζένιφερ Λόπεζ.

Φαίνεται ότι ο Ελληνας σταρ, ο οποίος έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Αληθινοί έρωτες» και «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», έχει καταφέρει να δικτυωθεί καλά στο Χόλιγουντ.

Αλλωστε, αυτό ήταν το όνειρό του από τότε που ήταν ακόμα μικρός και μεγάλωνε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οντας αποφασισμένος να πετύχει, ο 28χρονος ηθοποιός ταξίδεψε για σπουδές υποκριτικής στη Νέα Υόρκη και είναι ο μοναδικός
ς Ελληνας που έχει καταφέρει να αποφοιτήσει από το φημισμένο κολέγιο Stella Adler Studio of Acting.

Φυσικά, δεν ξεχνάει την πατρίδα του και πέρα από τις προσπάθειες που κάνει να καταξιωθεί στο Χόλιγουντ, συμμετέχει σε ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες, με τελευταίες τις εισπρακτικές επιτυχίες «Σούλα έλα ξανά», «Λούφα και παραλλαγή» και «Πρώτη φορά νονός».




espresso

Follow us


item