News-Piper

Ε. Μελέτη: Σχολιάζει Λιάγκα-Σκορδά και Φερεντίνο-Χρηστίδου

Για τα πρωινά προγράμματα, αλλά και για τους λόγους που δεν χαίρεται όπως άλλες φορές την επιτυχία της Πρωινής Μελέτης μίλησε η οικοδέσπο...


Για τα πρωινά προγράμματα, αλλά και για τους λόγους που δεν χαίρεται όπως άλλες φορές την επιτυχία της Πρωινής Μελέτης μίλησε η οικοδέσποινα του πρωινού του Star Ελεονώρα Μελέτη. Πώς αισθάνεται φέτος; «Λιγότερο χαρούμενη απ’ό,τι άλλες χρονιές γιατί έχει αποδειχθεί τελικά ότι και να πηγαίνουν καλά οι εκπομπές, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Εκπομπές οι οποίες πήγαιναν πολύ καλά κόπηκαν, δεν υπάρχουν φέτος».





Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη εντόπισε την παρουσιάστρια του Star στην πρεμιέρα της παράστασης Σεσουάρ για Δολοφόνους. Κι εκείνη απάντησε στο πώς της φάνηκε το Πρωινό mou με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. «Ωραίοι. Χωρίς αλλαγές, αλλά νομίζω ότι κανείς δεν έχει κάνει κάποια δραστική αλλαγή».

Οσο για το πολυσυζητημένο πρωινό του Ant1; Δίνει την δική της απάντηση για το πώς της φαίνεται.«Δεν μου’ χει φανεί ακόμη, θέλω να το δώ. Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί έχουν ενδιαφέρον και τα πρόσωπα. Μ’αρέσει σαν συνδυασμός, εμένα μ’αρέσει η Σίσσυ και γενικά θα την έβλεπα σε οτιδήποτε κι αν δοκίμαζε. Ο Χρήστος είναι δοκιμασμένος και η ιδέα του Ant1 είναι έξυπνη».

star

Follow us


item