News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: Τα σχόλια για τα τούρκικα σίριαλ και την πρωινή ζώνη

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ισχυρίζεται ότι δεν έχει μόνιτορ μπροστά του και δεν βλέπει τί γίνεται στα άλλα κανάλια την ώρα του Πρωινού m...


Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ισχυρίζεται ότι δεν έχει μόνιτορ μπροστά του και δεν βλέπει τί γίνεται στα άλλα κανάλια την ώρα του Πρωινού mou, όμως η Ελένη, τουλάχιστον σήμερα τον είδε σίγουρα. Και σίγουρα θέλησε με τον τρόπο της να του ανταποδώσει τα κομπλιμέντα που της έκανε πρωί πρωί, με τα σχόλια περί πρωτιάς του πρωινού του mega λίγες ώρες μετά.

Αφορμή στάθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας, όπου το πρωινό mou πέρασε το δίδυμο Φερεντίνου-Χρηστίδου στα νεανικά κοινά, ενώ ιδίως σε κάποια διαστήματα, ήταν μπροστά από το πρωινό του Ant1.


«Είχαμε την απόλυτη ανατροπή στο πρωινό του mega, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να περνούν πολλές φορές μπροστά, ενώ τις πρώτες ημέρες είδαμε περισσότερο τους άντρες και χθες πιο πολύ την Φαίη», δήλωσαν αρχικά οι συνεργάτες της, όμως η Ελένη συμπλήρωσε ότι μπορεί το αποτέλεσμα πραγματικά να είναι άξιο σχολιασμού, όμως είναι αρκετά νωρίς για μια τέτοιου είδους συζήτηση. «Ας την κάνουμε αυτήν την κουβέντα τον Γενάρη, ας πούμε… Πέντε μέρες εκπομπή έχουν κάνει και ο ένας και ο άλλος… τί να πούμε τώρα;»

Η ανάλυση για το σε ποια σημεία τα νούμερα ανέβηκαν και πού έπεσαν συνεχίστηκε. Τί για την αστρολογία είπαν… τι για την μαγειρική και τι μαγειρεύει ο ένας και τι ο άλλος… τί για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Φαίης είπαν… και μάλιστα το πάνελ είχε… εντρυφήσει τόσο πολύ στο θέμα, που προκάλεσε την έκπληξη της Ελένης: «Πραγματικά», είπε, απευθυνόμενη σε συνεργάτη της, «έχεις τόσες πολλές αναλύσεις για τα προγράμματα που βλέπω να σε κλέβει ο Μπούτος και ο Λάτσιος και να ξεμένουμε από σένα. Είσαι σε λάθος πόστο ρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε;»,αναρωτήθηκε γελώντας , αλλά γρήγορα «γύρισε» την κουβέντα και μάλιστα σε πολύ σοβαρό τόνο:«Τόσο εύκολα δεν αποκωδικοποιούνται τα πράγματα, είναι πολύ νωρίς ακόμη, το επαναλαμβάνω».

Ηταν να μην πάρουν φόρα στην Ελένη να σχολιάζουν τα πρωινά. Μόλις πήραν το κολάϊ, τώρα που δεν είναι πλέον στην πρωινή ζώνη, «ροδάνι» η γλώσσα τους για την ζώνη 10-1!!!

«Αυτά με τον συμμαθητή μου», κατέληξε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα απέναντι να έχει μιλήσει για την συμμαθήτριά του λίγες ώρες πριν. Μα τόσο αγαπημένοι συμμαθητές πια; Όπου να’ ναι θα μάθουμε τι έκαναν στα διαλείμματα και τί έτρωγαν στο κυλικείο…  

star

Follow us


item