News-Piper

Ελάτε τώρα στο ζωντανό ραδιόφωνο του Radiogreece

Κυριακή σήμερα και το Radiogreece μας ανεβάζει την διάθεση από νωρίς το μεσημέρι. Θα μας ταξιδέψει δίχως όρια & σύνορα μέσα από τα μονα...

Κυριακή σήμερα και το Radiogreece μας ανεβάζει την διάθεση από νωρίς το μεσημέρι. Θα μας ταξιδέψει δίχως όρια & σύνορα μέσα από τα μοναδικές Live εκπομπές με Camera που ξεκινάνε στις 14:00...

 14:00-16:00 Η αγαπημένη μας παραγωγός Zάχαμαρία ξεκινάει να μας απογειώνει μέσα από την εκπομπή Music Escape με πολλή διάθεση και ενημέρωση για όλα τα μουσικά νεα.

 16:00-18:00 Ο Ραφτόπουλος Δημήτρης από την Σάμο και με την εκπομπή Dreaming Weekend θα σας ταξιδέψει σε ενα ονειρεμένο μουσικό απόγευμα μέσα από την καλύτερη ελληνική μουσική.

18:00-20:00 Ο Πάνος Μαυρίδης θα βρίσκεται στο μικρόφωνο και τις μουσικές επιλογές με την εκπομπή "FRESH MUSIC JUICE & more..." με πολλές εκπλήξεις που θα σας απογειώσουν την διάθεση.

 20:00-21:00 Η Ιωάννα Βλάχου μαζί με τον Ραφτόπουλο Δημήτρη , θα βρίσκονται κοντά σας με την εκπομπή MAX ON AIR και θα σας κρατήσουν συντροφία με την καλυτερη ελληνική μουσική.

Απλά με ένα κλικ εδώ!!!

Follow us


item