News-Piper

Ν.Γκολεμά: "Ο Χατζηνικολάου με εκδικήθηκε"

Η Ντέπυ Γκολεμά μιλάει στο περιοδικό PEOPLE για την απώλεια του συζύγου της πριν από ένα χρόνο και με τον δικό της μοναδικό τρόπο κρίνει ...

Η Ντέπυ Γκολεμά μιλάει στο περιοδικό PEOPLE για την απώλεια του συζύγου της πριν από ένα χρόνο και με τον δικό της μοναδικό τρόπο κρίνει τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

«Η ζωή μας είναι μια διαδρομή, όπου, αν είσαι τυχερός, συναντάς και εξαίσιους ανθρώπους. Αυτό ήταν ο Άρης. Πέρας της λύπης που φέρνει η απώλεια μιας 20χρονης συμβίωσης, το πιο δυσάρεστο για μένα είναι πως αναθεώρησα τον ρόλο της οικογένειας, όπως εγώ τον είχα πλάσει στο μυαλό μου και αποδείχτηκε ψεύτικος. Απογοήτευση, τίποτα άλλο...»



Χωρίς φόβο και πάθος η Ντέπυ Γκολεμά απαντά και στην ερώτηση αν έχει τύχει να ασκήσει άσχημη κριτική σε τηλεοπτικό πρόσωπο που γνώριζε προσωπικά και ποια ήταν η αντίδραση του. "Πιο μεγάλος καβγάς απ' ό,τι είχα με τον Χατζηνικολάου επί χρόνια δεν νομίζω να υπήρξε! Όπως βλέπετε, σήμερα δουλεύω στην εφημερίδα του. Με "εκδικήθηκε" δεόντως!"

Όσο για την κριτική της στα τηλεοπτικά πρόσωπα; Πάντα έχει στόχο.

Γιώργος Παπαδάκης: Ο Γιώργος είναι "πονηρός" και έμπειρος. Θα τα καταφέρει. Έχει μεγάλο πλεονέκτημα: τη γνώση και την εμπειρία που αποκτάς με τα χρόνια.

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά: Πιστεύω πως θα βγουν πρώτοι και φέτος, αλλά θέλει δουλειά.

Ελένη Μενεγάκη: Πρωτιά δύσκολα χτυπάει πια η Ελένη! Έδωσε κι αυτή πολλές λαβές, εκθέτοντας την προσωπική της ζωή.

Σπύρος Χαριτάτος-Γιώργος Καραμέρος: Το συγκεκριμένο δίδυμο "χτυπήθηκε" γρήγορα από τον ίλιγγο της έκθεσης στο γυαλί.

Ευγενία Μανωλίδου: Καήκε από μόνη της. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο φέρνει και εγκαύματα α΄βαθμού.

Νάντια Μπουλέ: Έτσι όπως είναι η τηλεόραση, έχει θέση και αυτή. (...) Ο κόσμος της τηλεόρασης, πάντως, είναι γεμάτος "Μπουλέ"...

Χριστίνα Λαμπίρη: Η Λαμπίρη ήταν ένα παιδί του STAR, δούλεψε σκληρά γι΄αυτό το κανάλι, το υπερασπίστηκε με πάθος και εισέπραξε μία αγνωμοσύνη.

Follow us


item