News-Piper

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: «Γιόρτασαν» στην θάλασσα!

Η  Φαίη Σκορδά  έχει βαφτιστεί Σοφία και έτσι δέχθηκε πριν από λίγες μέρες τις ευχές των αγαπημένων της και πήρε ένα δώρο-έκπληξη από τον...

Η Φαίη Σκορδά έχει βαφτιστεί Σοφία και έτσι δέχθηκε πριν από λίγες μέρες τις ευχές των αγαπημένων της και πήρε ένα δώρο-έκπληξη από τον σύζυγό της. Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε δώρο στην Φαίη ένα ζευγάρι παπούτσια, που είχε λατρέψει από την πρώτη στιγμή.
Οι δυο τους μαζί με τον Γιάννάκη αποφάσισαν να χαλαρώσουν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και γι' αυτό αφιέρωσαν τις δυο μέρες σε βόλτες.

Το πρωί του Σαββάτου, αφού πήγαν τη βόλτα τους στα μαγαζιά της Γλυφάδας, κατευθύνθηκαν στην συνέχεια στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, όπου έκαναν τις τελευταίες τους βουτιές! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO τους εντόπισε την ώρα που έφθασαν στη θάλασσα. Ο Γιώργος Λιάγκας επιδόθηκε αμέσως σε βουτιές, ενώ η Φαίη έμεινε για λίγο μαζί με τον γιο της και μετά βούτηξε. Μάλιστα, η Φαίη φορούσε ένα μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, δείχνοντας πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.
Οι στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα ήταν το καλύτερο «αντίδοτο» για το ζευγάρι δεδομένου ότι ο εργασιακός «πυρετός» έχει αρχίσει.

 

Follow us


item