News-Piper

Οταν η Ρία συνάντησε τον Ηλία

Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι η Ρία Αντωνίου και ο Ηλίας Πανταζόπουλος, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αδιάψευστο...

Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι η Ρία Αντωνίου και ο Ηλίας Πανταζόπουλος, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, διατηρούν φιλικές σχέσεις. Αδιάψευστος μάρτυρας ο φακός που τους συνέλαβε πριν από λίγες μέρες να διασκεδάζουν στο γνωστό κλαμπ «Villa Mercedes».

Το τοπ μόντελ και ο επιτυχημένος μάνατζερ συμπεριφέρονταν σαν να μην πέρασε μια ημέρα από τον χωρισμό τους. Μιλούσαν πολύ ζεστά μεταξύ τους, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που η Ρία έσκυβε στο αφτί του και του ψιθύριζε, γεγονός που έδωσε λαβή για σχόλια στους παρευρισκόμενους.



Αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Ηλίας Πανταζόπουλος για τη Ρία Αντωνίου, όπου εξύμνησε την επαγγελματική της δράση στις πασαρέλες του κέντρου της μόδας στη γειτονική Ιταλία, στο Μιλάνο, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Πόσο μάλλον όταν στην ίδια συνέντευξη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσής τους.

Η αλήθεια είναι ότι από τον καιρό που η Ρία άνοιξε τα φτερά της για να κατακτήσει το μεγάλα σαλόνια της μόδας στο εξωτερικό -πήγε και στην Αμερική- ο Ηλίας τη στήριξε και ήταν στο πλάι της όποτε τον χρειάστηκε. Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούν φίλοι και των δύο που μιλούν και για τα ερωτικά μηνύματα που συνέχισαν να ανταλλάσσουν από τότε που χώρισαν.

Ο Ηλίας, εξάλλου, με την ιδιότητα του μουσικού παραγωγού ήταν αυτός που βοήθησε στην προώθηση του τραγουδιού «Give me» της Ρίας όταν η ίδια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στο τραγούδι. Τώρα, η Ρία στράφηκε στην υποκριτική και μάλιστα σύντομα θα συμμετάσχει στην πρώτη της ταινίας. Θα υποδυθεί τον ρόλο μιας μαχόμενης δημοσιογράφου. Ο χρόνος βέβαια είναι εκείνος που θα δείξει πού θα πάει η πολύκροτη σχέση τους.



espresso

Follow us


item