News-Piper

Η Λάουρα Νιάρες δίπλα στη Νικολέττα

Hi-tech μεταγραφή στo Star! Oι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη στη μεσημεριανή ζώνη του Star, αφού μετά τη Νικολέτα Ράλλη η οποία υπέ...

Hi-tech μεταγραφή στo Star! Oι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη στη μεσημεριανή ζώνη του Star, αφού μετά τη Νικολέτα Ράλλη η οποία υπέγραψε και θα παρουσιάζει την εκπομπή στη θέση της Χριστίνας Λαμπίρη, ήρθε άλλη μία απρόσμενη μεταγραφή που δείχνει πως η διοίκηση του καναλιού επιθυμεί να φέρει φρέσκο αέρα στα προγράμματα της νέας σεζόν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», στο πάνελ της ανανεωμένης μεσημεριανής εκπομπής θα βρίσκεται και η Λάουρα Νιάρες. Πρόκειται για τη σέξι ξανθιά που συζητήθηκε πολύ με την εμφάνισή της στην εκπομπή «Escape», που προβαλλόταν από τη συχνότητα της ΕΤ1. 



Η Λάουρα είναι μόλις 22 χρόνων, γεννήθηκε στη Γερμανία από μπαμπά Γερμανό και μαμά Ελληνίδα και η πορεία της στον τηλεοπτικό χώρο ξεκίνησε από τη συμμετοχή της στο σόου «So you think you can dance». Το δυνατό της χαρτί είναι οι γνώσεις της επάνω στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στην τεχνολογία.

Οι περισσότεροι άρχισαν να τη γνωρίζουν μέσα από την εκπομπή στο ΜAD TV, «Your Space», ενώ πέρυσι ήταν μέλος της πολύ φρέσκιας ομάδας «Escape» της ET1. Φέτος, όπως όλα δείχνουν, θα την απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι από τη συχνότητα του Star.

Η επιλογή αυτή δείχνει πως οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν στο μυαλό τους μια πολύ ανανεωμένη και άκρως νεανική εκπομπή με θέματα που αφορούν ακόμη και την τεχνολογία. 



espresso

Follow us


item