News-Piper

Πάρτι-έκπληξη για τον Λαζόπουλο

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά τη Μήλο με την πιο γλυκιά ανάμνηση. Ο δήμαρχος, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο νησί, ο...

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετά τη Μήλο με την πιο γλυκιά ανάμνηση. Ο δήμαρχος, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο νησί, οργάνωσε cocktail party προς τιμήν του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες έκανε το τελευταίο του ταξίδι στο νησί προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Τίμα τη μητέρα σου και τη μητέρα σου», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον διεθνούς φήμης Ελληνα τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσο.



Εκεί τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη. Μετά και το τελευταίο γύρισμα για τον δημοφιλή ηθοποιό, ο δήμαρχος του νησιού Γεράσιμος Δαμουλάκης διοργάνωσε ένα cocktail party για να ευχαριστήσει τόσο τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές της ταινίας.

Αλλωστε, ο δήμαρχος του νησιού και η τοπική κοινότητα έχουν βοηθήσει στο μέγιστο προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι σκηνές έτσι όπως ήθελε η παραγωγή. Λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο party ο Ντέμης Ρούσσος.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και εξέπληξε τους κατοίκους της Μήλου με την απλότητα και τη φιλικότητά του. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δεν αρνήθηκε ούτε μια φορά να μιλήσει με όσους τον πλησίαζαν και του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Τα γυρίσματα γίνονταν όλο το καλοκαίρι στη Μήλο και το σενάριο θέλει την Τζο -την οποία υποδύεται η Νικόλ Γκαρσιά- να επισκέπτεται για μια ακόμη φορά την Ελλάδα. Στόχος της είναι και πάλι να οργανώσει το φεστιβάλ θεάτρου που λαμβάνει χώρα στο νησί κάθε χρόνο.

Η οικονομική κρίση όμως της αλλάζει τα σχέδια, κάτι που την αναγκάζει σε διαρκείς αυτοσχεδιασμούς. Για τον λόγο αυτό καταλαμβάνει ένα μεγάλο σπίτι που υποτίθεται ότι της έχει παραχωρήσει ο δήμαρχος (Λάκης Λαζόπουλος), ενώ μαζί με τα οικονομικά της ανατρέπονται και οι σχέσεις με τους γιους της.



espresso

Follow us


item