News-Piper

Cassiopeia: Οι σέξι υποψήφιες της Eurovision

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν καλεσμένες οι Cassiopeia, το γυναικείο συγκρότημα που είναι υποψήφιο στην Eurovision και είχαμε...


Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν καλεσμένες οι Cassiopeia, το γυναικείο συγκρότημα που είναι υποψήφιο στην Eurovision και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα 3 κορίτσια καλύτερα...
Η Έλενα, η leading singer του συγκροτήματος Cassiopeia, γεννήθηκε στις 28/07/1990 και μεγάλωσε στη Λάρνακα της Κύπρου. Η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε από την πολύ μικρή ηλικία των τριών ετών, ενώ για δέκα χρόνια φοιτούσε στην Cyprus Opera Organisation. Επιπλέον έχει κάνει δύο χρόνια μαθήματα πιάνου, ένα χρόνο μαθήματα Voice Performance στο Berklee College Of Music της Βοστώνης και έχει πάρει το International Baccalaureate από το Pascal English School. Έχει εμφανιστεί σε πολλές σκηνές κι έχει κερδίσει την πρώτη θέση σε διάφορα talent shows στην Κύπρο. Αγαπημένο χόμπι της Έλενας, μετά τη μουσική, είναι η ιππασία.
Η Μαρία είναι το δεύτερο από τα τρία μέλη του συγκροτήματος Cassiopeia. Γεννημένη στις 22/12/1983 στην Αθήνα, από μικρή είχε έφεση σε ο,τιδήποτε είχε σχέση με τα καλλιτεχνικά και τον αθλητισμό. Παράλληλα με τις σπουδές της στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, η Μαρία ασχολήθηκε επαγγελματικά με το χορό συμμετέχοντας σε καλλιτεχνικά σχήματα, διαφημίσεις και τηλεοπτικά σόου. Ιππασία, Tae Kwon Do, Judo, Σκι, Latin και Ευρωπαϊκοί χοροί είναι μερικά μόνο από αυτά που έχει κάνει η Μαρία για να γεμίσει δημιουργικά το χρόνο της, πέρα από τη μουσική, με την οποία έχει ασχοληθεί κάνοντας κάνοντας μαθήματα φωνητικής και κλασσικής κιθάρας.
Το τρίτο μέλος είναι η Naya, γεννημένη στις 01/07/1991 στην Κύπρο. Από την ηλικία των έξι ετών ασχολείται με τη γυμναστική και ήδη από τα επτά είχε μπαλέτο, hip-hop, jazz, latin και μοντέρνους χορούς. Μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο στα 18, άρχισε να χορεύει επαγγελματικά σε καλλιτεχνικά σχήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Αγαπημένες της ασχολίες εκτός από τη μουσική και το χορό είναι ο κινηματογράφος, το θέατρο και το γυμναστήριο.

Related

menegaki 5038783672723005006

Follow us


item