News-Piper

Τα καυτά κορίτσια του Ευρωμπάσκετ

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει πάντα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο φετινό Ευρωμπάσκετ, όπου μερικοί από τους...

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει πάντα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο φετινό Ευρωμπάσκετ, όπου μερικοί από τους σπουδαιότερους παίκτες της διοργάνωσης έφεραν μαζί τους τις συζύγους και τις συντρόφους τους.

Η «Espresso της Κυριακής» σας παρουσιάζει τις εντυπωσιακές συντρόφους των Νίκου Ζήση, Νικ Καλάθη, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Αντρέι Κιριλένκο, Ντιρκ Νοβίτσκι, Μίλος Τεόντοσιτς και Πάου Γκασόλ. Φυσικά, μαζί με τη μεγάλη απούσα της διοργάνωσης, την πρώην γυναίκα του Τόνι Πάρκερ Εύα Λονγκόρια!



Ελεν Λίντες
Προ ολίγων μηνών ο Ρούντι Φερνάντεθ χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα μόλις αντίκρισε από κοντά την Ισπανοαγγλίδα καλλονή Ελεν Λίντες. Η πρώην Μις Ισπανία (το 1999) και δεύτερη στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος (το 2000) γνωρίστηκε με τον γκαρντ της Εθνικής Ισπανίας στην Αμερική, όταν εκείνος έπαιζε στο Πόρτλαντ (πλέον ανήκει στους πρωταθλητές Μάβερικς). Η σχέση τους αποκαλύφθηκε από τους παπαράτσι που τους απαθανάτισαν στη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιμπιζα.

Φυσικά, η είδηση έκανε τον γύρο της Ισπανίας, μια και αμφότεροι είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς στην Ιβηρική χερσόνησο. Η ίδια προσπαθεί να ξεκινήσει καριέρα ως ηθοποιός, αν και συνεχίζει το μόντελινγκ διατηρώντας συμβόλαια με εταιρείες-κολοσσούς, όπως οι L’Oreal και Morgan. Προσφάτως πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση της Nespresso μαζί με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζον Μάλκοβιτς.

Χριστίνα Ψωμιάδη
Η είδηση της σχέσης του Γιάννη Μπουρούση με την κόρη του Μάκη Ψωμιάδη Χριστίνα προκάλεσε αίσθηση στα αθλητικά αλλά και τα κοσμικά στέκια της Αθήνας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο και έκτοτε παραμένει αχώριστο. Η σχέση τους δοκιμάστηκε όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι διάλογοι του σέντερ της Εθθνικής Ελλάδας με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας τους ουσιαστικά του στοίχισε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, από όπου αφέθηκε ελεύθερος. Ολο αυτό το διάστημα του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, ο Γιάννης και η Χριστίνα μιλούσαν με τις ώρες στο κινητό, ενώ υπάρχει η σκέψη η όμορφη μελαχρινή να ακολουθήσει τον καλό της στο Μιλάνο, καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια θα παίζει στην Αρμάνι.

Φανή Σκούφη
Ο Νίκος Ζήσης και η Φανή είναι μαζί από το 2006 και πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της στις μεγάλες διοργανώσεις. Φέτος, μάλιστα, στις εξέδρες στο «Αλίτους», στο «Βίλνιους» και στο «Κάουνας» δίνει το «παρών» και ο Ζήσης τζούνιορ, που καμαρώνει τον μπαμπά του φορώντας φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Η πανέμορφη Φανή παντρεύτηκε με τον Νίκο πέρυσι τον Ιούλιο σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στη Βίλλα Γαλάνη του ξενοδοχείου «Porto Carras» στη Σιθωνία της Χαλκιδικής με κουμπάρους τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου.

Τίφανι Αλτμαν
Εμαθε να λατρεύει το μπάσκετ, αφού ο καλός της θεωρείται βιρτουόζος του αθλήματος και για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της σε διεθνή διοργάνωση για να συμπαρασταθεί στον Νικ. Η Τίφανι από φέτος θα συζεί με τον διεθνή γκαρντ του Παναθηναϊκού, οπότε είπε να πάρει από νωρίς μια γεύση των υποχρεώσεών της ως σύντροφος αθλητή. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ το ζευγάρι τα έλεγε περισσότερο τηλεφωνικά, αν και στα ρεπό είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται και να κάνουν μερικές βόλτες στα δρομάκια της Λιθουανίας.

Αννα Δούκα
Ο ηγέτης της Εθνικής Λιθουανίας έχει κάθε λόγο να νιώθει πλέον μισός Ελληνας, αφού η σύντροφός του Αννα είναι Ελληνίδα. Οι γονείς του «Σάρας» είναι ξετρελαμένοι με τη μέλλουσα νύφη, όχι απλώς επειδή έφερε στον κόσμο την πρώτη εγγονή τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και γιατί, όπως εξηγεί ο πατέρας του Γιασικεβίτσιους Λίνας: «Στην Αννα με εντυπωσίασε ότι είναι μια κοπέλα με κουλτούρα. Οχι σαν αυτές που κυκλοφορούν με μπικίνι στον κόσμο για να γίνουν γνωστές. Και είναι μορφωμένη». Φυσικά η τελευταία ατάκα ήταν μπηχτή για την πρώην γυναίκα του «Σάρας», τη Μις Κόσμος του 1998 Λινόρ Αμπαργκίλ.

Μάσα Λοπάτοβα
Η επανεμφάνιση του Αντρέι Κιριλένκο με τη φανέλα της Εθνικής Ρωσίας συνδυάστηκε με την αντίστοιχη της πανέμορφης συζύγου του Μάσα και των δύο παιδιών τους Φέντια και Στέπαν στη Λιθουανία. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και δώδεκα χρόνια και η τραγουδίστρια της ποπ θεωρεί ότι το μυστικό της ευτυχίας στον γάμο τους είναι η σεξουαλική απελευθέρωσή τους. Η πανέμορφη Ρωσίδα μία φορά τον χρόνο αφήνει τον φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ να πηγαίνει με άλλη γυναίκα! Η ίδια είχε εξηγήσει στο παρελθόν: «Οι αθλητές είναι εντυπωσιακοί και τους είναι δύσκολο να αντισταθούν στους γυναικείους πειρασμούς. Εγώ αφήνω τον Αντρέι να υποκύπτει μία φορά τον χρόνο».

Τζέσικα Ολσον
O Nτιρκ Νοβίτσκι δεν κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική Γερμανίας στους οκτώ του Ευρωμπάσκετ, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι ήταν το καλύτερο στη ζωή του. Αφενός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του και στην ιστορία των Μάβερικς στο ΝΒΑ. Αφετέρου ξαναβρήκε ισορροπία στα συναισθηματικά του, γιατί είναι και πάλι ερωτευμένος. Η τυχερή είναι η... σοκολατένια Σουηδέζα Τζέσικα Ολσον, που ταξίδεψε ιγκόγκνιτο μέχρι τη Λιθουανία για τον καλό της.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες και βοήθησε τον Γερμανό να ξεπεράσει το σοκ της προηγούμενης σχέσης του. Η (πρώην) αρραβωνιαστικιά του Κρίσταλ Τέιλορ, στην οποία είχε χαρίσει μονόπετρο αξίας 300.000 δολαρίων, συνελήφθη τον Μάιο του 2009 επειδή παραβίασε την επιτήρηση που της επιβλήθηκε, καθώς τη βάραιναν κατηγορίες για κλοπή και πλαστογραφία. Ολα αυτά εν αγνοία του Ντιρκ, ο οποίος έπεσε από τα σύννεφα.

Μάγια Ογκνιένοβιτς
Για τον Μίλος Τεόντοσιτς η περασμένη σεζόν ήταν ιδανική, παρ’ ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος; Τόσο εκείνος όσο και η εκλεκτή της καρδιά του Μάγια φορούσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η διεθνής βολεϊμπολίστρια είναι εδώ και λίγα χρόνια ζευγάρι με τον δυναμικό πλέι-μέικερ, ο οποίος αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Φυσικά η Μάγια έδωσε δυναμικό «παρών» τόσο στο «Βίλνιους» όσο και στο «Κάουνας», χειροκροτώντας τον αγαπημένο της. Βέβαια, όπως η ίδια δήλωσε πρόσφατα, αυτό που περιμένει πώς και πώς είναι να παντρευτεί με τον ατίθασο γκαρντ.

Σίλβια Λόπεθ Κάστρο
Με βέρα Καταλανή είναι αρραβωνιασμένος ο Πάου Γκασόλ. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μια και ο ίδιος είναι γέννημα θρέμμα της Καταλονίας. Η Κάστρο, η οποία φυσικά βρέθηκε στη Λιθουανία για το Ευρωμπάσκετ, ήταν παλιότερα μαζορέτα των «Dream Cheers», ενός γκρουπ που χόρευε στα ημίχρονα αγώνων μπάσκετ στην Ισπανία. Ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2009 και τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε μαζί του στο Λος Αντζελες. Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ένας καβγάς της Κάστρο με τη Λατίνα (από το Μεξικό) γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ είχε ως αποτέλεσμα να ψυχρανθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο παικτών των Λέικερς.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΥΣΑ
Εύα Λονγκόρια
Είναι η μεγάλη απούσα της διοργάνωσης, έχοντας εντυπωσιάσει τους πάντες στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας πριν από δύο χρόνια. Η μικροκαμωμένη «Desperate housewife» χώρισε προ μηνών από τον αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας και δεν θέλει ούτε να ακούει για μπάσκετ. Με τον γκαρντ των Σπερς γνωρίστηκε το 2004, έκαναν έναν μυθικό γάμο σε κάστρο το 2007 και τον Νοέμβριο του 2011 η 35χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επειδή ανακάλυψε ότι ο Πάρκερ την απατούσε με τη γυναίκα του πρώην συμπαίκτη του Μπρεντ Μπάρι.




Follow us


item