News-Piper

Ο Γρήγορης Αρναούτογλου στο Σχοινιά!

Ήταν συντροφιά με ένα φίλο του και τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο, Άρνι. Το εν λόγω αξιαγάπητο σκυλί, που ποζάρει δίπλα του στις φωτογρ...

Ήταν συντροφιά με ένα φίλο του και τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο, Άρνι. Το εν λόγω αξιαγάπητο σκυλί, που ποζάρει δίπλα του στις φωτογραφίες, όπως μας είπε το βρήκε πριν 3 χρόνια ετοιμοθάνατο στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και αποφάσισε να το κρατήσει  κοντά του. Από τότε δεν το αποχωρίζεται  ποτέ.

Ο Γρηγόρης  Αρναούτογλου  πρόθυμος οπως πάντα, μας μίλησε για την νέα του τηλεοπτική εκπομπή. Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα. Δηλώνει κατενθουσιασμένος που γυρνάει στα... παλιά του λημέρια καθώς πρόκειται για  εκπομπή ταξιδιωτικής φύσεως!
Τα δύο πρώτα επεισόδια έχουν να κάνουν με το «ωτοστόπ» και πως μπορεί κανείς  με αυτό να φτάσει  από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη. Παράλληλα τόνισε πως έχει αντικρίσει μοναδικές εικόνες όπως χαρακτηριστικά είπε για ένα βοσκό που τον είδε να κρατάει λάπτοπ! Αναμένουμε λοιπόν αυτό τον τηλεοπτικό περίπατο με όμορφες εικόνες και εκπλήξεις από όλες τις γωνιές  της Ελλάδας.
Πηγή:lay-out

Follow us


item