News-Piper

Γ.Αιβάζης: «Κάποια ζευγάρια έχουν ημερομηνία λήξης»

Ο Γιάννης Αιβάζης για άλλη μία φορά είπε να μας  διαφωτίσει για το πόσο ερωτευμένος είναι με τη Μαρία Κορινθίου, πόσο σωστή απ...


Ο Γιάννης Αιβάζης για άλλη μία φορά είπε να μας  διαφωτίσει για το πόσο ερωτευμένος είναι με τη Μαρία Κορινθίου, πόσο σωστή αποδείχτηκε η επιλογή του να την παντρευτεί και  τα συναφή!

Ταύρος σε υαλοπωλείο γίνεται ο ηθοποιός όταν ασχολούνται με τη προσωπική του ζωή. Έτσι λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly»: « Αν δίνεις αφορμές ας γράφουν ό, τι θέλουν, αν όμως δε δίνεις είναι κακό να γράφουν αυτό που θέλουν για να πουλήσουν δύο φύλλα παραπάνω» τονίζει.
 

Ωστόσο κάθε  άλλο παρά τα κρύβει τα προσωπικά του: « Υπάρχουν κάποια ζευγάρια με ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μείνω με τη γυναίκα μου 40 χρόνια, μπορεί να χωρίσω και αύριο. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα δικαιώσω όσους  τα γράφουν»,  επισημαίνει ο Γιάννης Αιβάζης.

Ο ίδιος παραδέχεται πως έχει ψάξει το κινητό της Μαρίας όπως και η Μαρία το δικό του: «δε νομίζω πως υπάρχει ζευγάρι που δεν το έχει κάνει αυτό. Εμείς το κάναμε στα ξεκινήματα»

Πάντως  ένα  δεύτερο παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ηθοποιού αφού αυτή την περίοδο έχει δουλειές με φούντες!

Follow us


item