News-Piper

Στο 50-50 ανοίγουν κλαμπ... καταπέσμενων ανδρών

Παραμένοντας πιστοί στον χρυσό κανόνα... "η ισχύς εν τη ενώσει", η τηλεοπτική συμμορία του "Νικηφόρου", του "Πα...


Στο 50-50 ανοίγουν κλαμπ... καταπέσμενων ανδρώνΠαραμένοντας πιστοί στον χρυσό κανόνα... "η ισχύς εν τη ενώσει", η τηλεοπτική συμμορία του "Νικηφόρου", του "Παυλίτου" και του "Μίμη" ξαναχτυπά και όποιος αντέξει!

Παραμένοντας πιστοί στον χρυσό κανόνα... "η ισχύς εν τη ενώσει", η τηλεοπτική συμμορία του "Νικηφόρου", του "Παυλίτου" και του "Μίμη" ξαναχτυπά και όποιος αντέξει! Αυτές που σίγουρα δεν θα τους αντέξουν πάντως είναι οι γυναίκες της παρέας!

Η γνωστή, λοιπόν, συμμορία, είναι πανέτοιμη να αναλάβει και πάλι δράση, υποσχόμενη να μας χαρίσει πολλά ακόμη τηλεοπτικά βράδια, γεμάτα χαμόγελο.
Η κωμική σειρά του Mega επιστρέφει δριμύτερη στους δέκτες μας για ακόμα μία φορά, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011-2012.
Και συγκεκριμένα; Από το νέο έτος αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ιθυνόντων του Μεγάλου Καναλιού αποφασίστηκε να τοποθετηθεί η σειρά στις πρεμιέρες που θα αναμένουμε από Γενάρη. Αυτός είναι και ο λόγος που τα προγραμματισμένα για 15 Σεπτεμβρίου πρώτα γυρίσματα της σειράς μετατίθενται για αργότερα και συγκεκριμένα για τα μέσα Οκτωβρίου. Βλέπετε, υπάρχει το περιθώριο του χρόνου, οπότε και οι... μηχανές άρχισαν να δουλεύουν στο ρελαντί.
Μάλιστα, ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων θα είναι... χορταστικός, μια και δεν θα έχουμε να κάνουμε μόνο με 12-13 επεισόδια -όπως είχε ακουστεί αρχικά- αλλά με 20 ολόκληρα επεισόδια, τα οποία ουσιαστικά θα μας κρατήσουν συντροφιά κατά τη διάρκεια σχεδόν όλης της σεζόν του 2011-2012.
Tόσο η Νικολέττα Καρρά και η Σοφία Πανάγου όσο και όλη η υπόλοιπη νέα... γενιά της σειράς, δεν θα συμμε­τέχουν στον 4ο κύκλο επεισο­δίων.
Tόσο η Νικολέττα Καρρά και η Σοφία Πανάγου όσο και όλη η υπόλοιπη νέα... γενιά της σειράς, δεν θα συμμε­τέχουν στον 4ο κύκλο επεισο­δίων.
Αυτή τη φορά, όμως, η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, δεν θα είναι ίδια... Βλέπετε, η ανάγκη για ριζική και αποφασιστική ανανέωση στη σειρά έκανε τους υπευθύνους της να αποφασίσουν πως κάποιοι από τους αγαπημένους μας ήρωες πρέπει να μας αποχαιρετήσουν, με την αποχώρηση της "Ειρήνης", δηλαδή, της Βάνας Ραμπότα, να είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική.
Εκτός τέταρτου κύκλου βέβαια, μένουν και οι: Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Φωτεινή Τσακίρη, Νικολέτα Καρρά, Σοφία Πανάγου κ.ά.
Ο Πέτρος
Παρ' όλα αυτά βέβαια, δεν θα έχουμε να κάνουμε μόνο με αποχωρήσεις, αλλά και με... αφίξεις. Σε αυτή την τέταρ00τη χρονιά του "50-50", θα υπάρξει και ένα νέο, τέταρτο μέλος στην... "ανδρο-συμμορία".
Στο 50-50 ανοίγουν κλαμπ... καταπέσμενων ανδρών
Πρόκειται για έναν απολαυστικό τύπο, ο οποίος θα έρθει και θα κερδίσει την ψήφο της φιλικής εμπιστοσύνης του "Νικηφόρου", του "Παυλίτου" και του "Μίμη" και αν οι επαφές και οι συζητήσεις που έχουν γίνει με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι καρποφορήσουν, αυτός ο... τύπος δεν θα είναι άλλος από τον Κώστα Αποστολάκη.
"Το τέταρτο μέλος της παρέας θα είναι ο "Πέτρος". Ο "Πέτρος" θα είναι ο τύπος εκείνος που θα τα καταφέρει να βοηθήσει τους "Μίμη", "Νικηφόρο" και "Παύλο" να γλιτώσουν από τους μπελάδες που τους καταδιώκουν, μετά τη ληστεία που τους είδαμε να κάνουν πέρσι στο βενζινάδικο", μας λέει ο Βασίλης Ρίσβας, ο ένας εκ των σεναριογράφων της σειράς και συνεχίζει:
Νέες αφίξεις, όπως αυτή του Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος είναι ο επικρατέ­στε­ρος για να αναλάβει να ενσαρκώσει το τέταρτο μέλος της γνωστής τηλε-συμμορίας, τον Πέτρο.
Νέες αφίξεις, όπως αυτή του Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος είναι ο επικρατέ­στε­ρος για να αναλάβει να ενσαρκώσει το τέταρτο μέλος της γνωστής τηλε-συμμορίας, τον Πέτρο.
"Μάλιστα και οι τρεις τους θα προσπαθήσουν να κάνουν τον "Πέτρο" ρεμάλι, σαν τα... μούτρα τους (γέλια). Βέβαια, πρέπει να σας πω, πως σε αυτό τον νέο κύκλο των επεισοδίων του "50-50", θα δούμε να εμφανίζεται και μία γυναίκα, της οποίας η εμφάνιση θα είναι εμφάνιση-έκπληξη".
-Και η νέα σεζόν πώς θα βρει τους ήρωές μας;
-Η νέα σεζόν θα βρει αρχικά τον "Παύλο"... απελευθερωμένο, μια και η "Ειρήνη" αποφασίζει να φύγει για το Λονδίνο και ουσιαστικά να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο κάνοντας πραγματικότητα όλα της τα όνειρα που τόσα χρόνια είχε κλείσει στο... ντουλάπι, αλλά και το "Μαράκι" να τον εγκαταλείπει, ζώντας τον έρωτά της στο πλευρό του "Τραϊανού"!
Στο 50-50 ανοίγουν κλαμπ... καταπέσμενων ανδρών
-Και με τον "Νικηφόρο" και τον "Μίμη" τι γίνεται;
-Εννοείται πως μπλεξίματα έχουν κι αυτοί, μια και ο "Νικηφόρος" πρέπει να αναλάβει τις... ευθύνες του στο σπίτι, αφού η "Ελισάβετ" απολύεται από το κανάλι! Ετσι, θα τον δούμε για πρώτη φορά στη ζωή του να δουλεύει. Τα πράγματα, όμως, είναι δύσκολα και για τον "Μίμη", μια και το πάθος του από τον γάμο του με την "Ξανθίππη" εξαφανίζεται! Βέβαια, αποφασίζουν να πολεμήσουν για να σώσουν τον γάμο τους και να τον ανανεώσουν, γεγονός που κάνει την "Ξανθίππη" να καταφύγει μέχρι και στη λύση των... πλαστικών επεμβάσεων!
-Και το... χάι-λάιτ της δράσης της γνωστής "συμμορίας" του χρόνου ποιο θα είναι;
-Η απόφασή τους να ιδρύσουν μέσα στο τσιπουράδικο, έναν σύλλογο, ένα κλαμπ "υποστήριξης καταπιεσμένων ανδρών" και να δίνουν... συμβουλές!
-Απογοητευτήκατε που δεν ξεκινάτε Οκτώβρη - Νοέμβρη, αλλά θα βγείτε τελικά στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν;
-Οχι, όχι, δεν απογοητεύτηκα καθόλου... Αλλωστε, το πότε θα κάνουμε πρεμιέρα είναι κάτι με το οποίο ασχολούνται οι άνθρωποι του καναλιού, γιατί έχει να κάνει με τον προγραμματισμό τους. Από τη στιγμή, λοιπόν, που έκριναν σκόπιμο να βγούμε στον αέρα από Γενάρη, έτσι και θα γίνει. Προσωπικά θα είχα πρόβλημα, αν μου έλεγαν πως τα 20 επεισόδια τα οποία έχουν εγκριθεί και τα δουλεύουμε εδώ και τόσους μήνες, θα γίνουν λόγου χάρη 12. Από τη στιγμή ,όμως, που κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το ότι θα βγούμε Γενάρη δεν αλλάζει τίποτα στα όσα έχουμε συμφωνήσει, όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα.

TV Εθνος

Follow us


item