News-Piper

Η Νάντια Μπουλέ ακόμα δεν ξεκίνησε το "Elatte" πήγε διακοπές;

Χωρίς τη Νάντια Μπουλέ ξεκίνησε σήμερα το «Elatte». Και εκεί που περιμέναμε να δούμε το δίδυμο Πάτρα-Μπουλέ να μας καλημερίζει και να μ...



Χωρίς τη Νάντια Μπουλέ ξεκίνησε σήμερα το «Elatte». Και εκεί που περιμέναμε να δούμε το δίδυμο Πάτρα-Μπουλέ να μας καλημερίζει και να μας εύχεται «καλό μήνα» και «καλή εβδομάδα», είδαμε solo τον παρουσιαστή.
H Nάντια θα λείψει για μια εβδομάδα και ο Θανάσης Πάτρας φρόντισε να μας εξηγήσει ότι «σήμερα» η Νάντια… «αύριο» εκείνος, «μεθαύριο» και οι υπόλοιποι του πάνελ. Ένας κι ανά βδομάδα θα λείπει.



Κοινώς; με ελαφρά πηδηματάκια την κάνουνε οι συντελεστές του «Εlatte», αλλά με τη σειρά! Για καλοκαιρινή εκπομπή ξεκίνησαν και φεύγουν διακοπές με διαλείμματα!


Η αλήθεια είναι ότι αυτό πρώτη φορά το βλέπουμε. Ωστόσο μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Όχι τίποτ΄ άλλο, αλλά η ίδια η παρουσιάστρια διαλαλούσε περίτρανα σε συνεντεύξεις της ότι τα είχε ακυρώσει όλα για φέτος και ότι δεν θα πήγαινε διακοπές, και πως καθόλου δεν την πείραζε γιατί απολάμβανε πολύ την εκπομπή και την όλη διαδικασία…


Μα καλά… τόσο γρήγορα κουράστηκε;
Star

Follow us


item