News-Piper

Άφαντοι οι επώνυμοι χορευτές για το «Dancing On Ice»

Ο φόβος και ο τρόμος του επώνυμου έχει γίνει το «Dancing On Ice», καθώς πολλοί είναι οι τηλεοπτικοί αστέρες που έχουν δεχθεί πρόταση ν...


Ο φόβος και ο τρόμος του επώνυμου έχει γίνει το «Dancing On Ice», καθώς πολλοί είναι οι τηλεοπτικοί αστέρες που έχουν δεχθεί πρόταση να χορέψουν στο σόου του ΑΝΤ1 αλλά διστάζουν λόγω του... πάγου!

Πρώτες και καλύτερες στο «ναι μεν, αλλά» οι αδερφές Μαγγίρα. «Σαν διαγωνιζόμενη δεν θα πήγαινα γιατί είναι επικίνδυνο. Σαν επιτροπή δεν ξέρω, αλλά γιατί όχι;», είπε η Ματθίλδη, ενώ ηΜπέττυ δεν έκρυψε ότι πρόταση από τον ΑΝΤ1 δεν έχει γίνει και εκείνη συζητά μια δική της ιδέα με άλλα κανάλια.

Πιο... θαρραλέα αποδείχθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη, που δήλωσε στο layout.gr: «με πήρανε τηλέφωνο, πήγα, το συζήτησα, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα»!

«Το θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο ως απίθανο να συμμετείχα σε κάτι τέτοιο», είπε η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ ούτε η Δήμητρα Αιγινίτη σκοπεύει να το κάνει, επικαλούμενη τα δύο χειρουργεία που έχει κάνει λόγω εξάρθρωση επιγονατίδας.

Εκτός από τους χορευτές, όμως, αναζητείται και επιτροπή! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», μόνο ο Αλέξης Κωστάλας είναι σίγουρος. Αλίμονο! Τόσο πατινάζ έχει παρουσιάσει ο άνθρωπος - ξέρει από πιρουέτες στον πάγο...


star

Follow us


item