News-Piper

"Πυρετός" με Κοκκίνου - Οικονομόπουλο

Πέρσι βρισκόταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά στο «Teatro» με τεράστια επιτυχία. Φέτος όλα δείχνουν ότι θα μοιράζεται την ίδια πίστα με μία ...

Πέρσι βρισκόταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά στο «Teatro» με τεράστια επιτυχία. Φέτος όλα δείχνουν ότι θα μοιράζεται την ίδια πίστα με μία από τις πλέον σταθερές αξίες της νεότερης γενιάς, τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι συζητήσεις βρίσκονται προς το τέλος τους και το όνομα της Ελλης Κοκκίνου θα φιγουράρει με αυτό του τραγουδιστή -για τη νυχτερινή χειμερινή σεζόν- στη μαρκίζα του «Fever» στη λεωφόρο Συγγρού.

Για το συγκεκριμένο σχήμα μέχρι τελευταία στιγμή «έπαιζαν» δύο γυναικεία ονόματα: αυτό της Ελλης Κοκκίνου και της Πάολα. Ο κύβος ερρίφθη και το μόνο που απομένει είναι να πέσει η υπογραφή από την Ελλη. Οι συζητήσεις προχώρησαν τις τελευταίες μέρες, παράλληλα με τις διακοπές, αλλά και τις συναυλίες της τραγουδίστριας. Η ίδια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την εξέλιξη αφού ο Νίκος Οικονομόπουλος, πέρα από τεράστια δυναμική στη νυχτερινή διασκέδαση, διαθέτει και μεγάλη καρδιά. Είναι ιδιαίτερα σεμνός και από τα πλέον αγαπητά παιδιά του χώρου. Γνωρίζει λοιπόν η τραγουδίστρια ότι θα περάσει έναν όμορφο χειμώνα, χωρίς το ρίσκο που θα αντιμετωπίσουν -λόγω κρίσης- πολλά σχήματα.

Την ίδια στιγμή, ένα άλλο σχήμα που θα αποτελούσε το «βαρύ πυροβολικό» του χειμώνα φαίνεται ότι δεν προχωράει. Σε νέο χώρο της Ιεράς οδού -γνωστού επιχειρηματία- από Δεκέμβριο είχε διαρρεύσει ότι θα έκαναν «εγκαίνια» οι Γιώργος Μαζωνάκης και Ελενα Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια όμως τελευταία στιγμή προτίμησε να μην εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί και να πραγματοποιήσει σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό! Ετσι στον ολοκαίνουργιο αυτό χώρο θα εμφανιστεί μόνος του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Αλλωστε ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει αποδείξει ότι μπορεί κάλλιστα να γεμίζει ένα μαγαζί και χωρίς άλλο όνομα δίπλα του.
Τα τελευταία νέα της νυχτερινής Αθήνας ήδη θέλουν να έχει «κλειδώσει» και το σχήμα στο «Cosmos Stage». Εκεί θα εμφανιστούν οι Γιάννης Πλούταρχος και Κωνσταντίνος Γαλανός με τους Marc Angelo και Saya. Στο νυχτερινό κέντρο «Vox» θα είναι ο Πάνος Καλίδης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη Στέλλα Καλλή.



star

Follow us


item