Η απίστευτη ζωή του Σκαρμούτσου. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και η αποτοξίνωση
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έγινε γνωστός από το «Master Chef» και η αλήθεια είναι πως έκλεψε τις εντυπώσεις με την εξωτερική του εμφάνιση. Η αλ...
http://news-piper.blogspot.com/2011/08/blog-post_1001.html
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έγινε γνωστός από το «Master Chef» και η αλήθεια είναι πως έκλεψε τις εντυπώσεις με την εξωτερική του εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πολλά για τον σεφ και γι’ αυτό τον λόγο, ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί στιγμές από το παρελθόν του μέσα από την συνέντευξή του στο Nitro. «Μεγάλωσα διαβάζοντας Μπουκόφσκι. Τον θυμάμαι να είναι παντού στο Λονγκ Μπιτς και εμείς να τον κερνάμε. Ήταν μέθυσος, ναρκομανής και εκμεταλλευτής, αλλά αυτή την ζωή για την οποία έγραφε στα βιβλία του, αυτή ήθελα να κάνω. Βέβαια, όταν βουτάς στα βαθιά, βλέπεις ότι τελικά δεν είναι ωραίος ο πάτος». Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε μια ζωή που λίγοι θα τολμούσαν. Έφτασε στον πάτο και κατάφερε να βγει στην επιφάνεια αλώβητος. «Αν με ρώταγε κάποιος αν άλλαζα το παρελθόν μου, θα του έλεγα όχι. Μπορεί απλώς να έσβηνα κάποιες πολύ άβολες καταστάσεις, όπως το να μην έχω που να μείνω και να κοιμάμαι στο δρόμο». Αν και ήθελε να σπουδάσει οικονομικά, όταν βρέθηκε στο L.A ξέφυγε από τον στόχο του. Εκεί γνώρισε τους Sublime και άρχισε να παίζει μαζί τους μουσική και έκανε κολλητή παρέα με τον τραγουδιστή τους τον Μπράντ Νόουελ. «Ήμουν μαζί του τη βραδιά που γνώρισε τη γυναίκα του. Ήμουν στο γάμο του, ήμουν όταν γεννήθηκε η κόρη του, ήμουν κοντά του όταν πέθανε», λέει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και συνεχίζει: «Ο Μάικ Νες των Social Distortion έμενε στο διπλανό σπίτι. Είχε κλειδιά για το δικό μου και εγώ για το δικό του. Κάποια στιγμή άρχιζε να κλέβει πολύ τα ναρκωτικά μας και του πήραμε τα κλειδιά». Ο Δημήτρης κατάλαβε πως η εξάρτηση για τα ναρκωτικά βρίσκεται στο μυαλό του ανθρώπου και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να τα βγάλει. «Το αλκοόλ το ξεπέρασα έχοντας τη βοήθεια πάρτνερ». Το μικρόβιο του σεφ μπήκε μέσα του κατά την διάρκεια της αποτοξίνωσης. «Δεν τα πήγαινα καλά με τους ψυχολόγους γι’αυτό προτιμούσα να μαγειρεύω.». Ο ξάδελφος του τον έβαλε να δουλέψει σε ένα εστιατόριο. «Είχαμε ένα συνέδριο με 5.000 άτομα. Το βράδυ ο σεφ με άφησε να τα ψήσω και το πρωί με ξύπνησε με μπουνιές γιατί με πήρε ο ύπνος και κάηκαν». Κάπως έτσι, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πέρασε από τον πάτο στις κουζίνες των ακριβότερων εστιατορίων.