News-Piper

H Xριστίνα Λαμπίρη πάει ΑΝΤ1...

Παπούτσια χορού η Ελεονώρα Μελέτη, παγοπέδιλα η Χριστίνα Λαμπίρη. Μία-μία οι παρουσιάστριες του Star δέχονται και αποδέχονται προτάσεις του ...

Παπούτσια χορού η Ελεονώρα Μελέτη, παγοπέδιλα η Χριστίνα Λαμπίρη. Μία-μία οι παρουσιάστριες του Star δέχονται και αποδέχονται προτάσεις του καναλιού του Αμαρουσίου, οι οποίες αφορούν πολικές θερμοκρασίες! Οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες μπορεί να μην ανήκουν στο δυναμικό του Ant1, αλλά πολιορκούνται για τα show του σταθμού. Η Ελεονώρα μάς κατέπληξε με την ευκινησία της στο «Dancing with the stars» και τώρα ήρθε η σειρά της Χριστίνας να επιδοθεί σε πεταχτό τριπλό λουπ!



Η παρουσιάστρια του «Super Star» πολιορκείται για το «Dancing on Ice», πρόταση που δεν την αφήνει αδιάφορη και ενδέχεται να πει το πολυπόθητο «ναι». Μερικά από τα ονόματα που έχουν ήδη περάσει την πόρτα του Ant1 για να συζητήσουν είναι επίσης ο Νίκος Παπαδάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι διαθέτουν τα σωματικά προσόντα, ενώ έχουν παρακολουθήσει το παιχνίδι στο εξωτερικό και έχουν ενθουσιαστεί. Επίσης από την ενημερωτική προβολή του υλικού για το παιχνίδι έχει περάσει ο Ιωσήφ Μαρινάκης, όπως και οι γοητευτικές Δήμητρα Αιγινήτη και Άννα Πρέλεβιτς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες έχουν κλειστεί ραντεβού και με άλλα ονόματα της showbiz, που σίγουρα θα συζητηθούν. Στο μεταξύ, πολλοί stars έχουν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για το «Dancing on Ice», καθώς φοβούνται τυχόν ατυχήματα, αφού, όπως λένε, δεν ξέρουν καν να ισορροπούν στον πάγο!

Προτεραιότητα πάντως της παραγωγής του παιχνιδιού αυτή τη χρονική στιγμή είναι να ετοιμαστεί ο χώρος και να κατασκευαστεί το ειδικό πλατό που θα φιλοξενήσει δασκάλους και επωνύμους. Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να οριστικοποιήσουν το θέμα της παρουσιάστριας, αν και επικρατέστερη θεωρείται η Ευγενία Μανωλίδου, ενώ ακολούθως θα κλείσει και η κριτική επιτροπή. Ο ένας κριτής έχει ήδη βρεθεί και είναι ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος γνωρίζει με λεπτομέρεια τα του καλλιτεχνικού πατινάζ.

Και μπορεί το «Dancing on Ice» να εισέρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού από τον Οκτώβριο, αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε τους χορούς. Ο Ant1 θα «χτυπήσει» ξανά με ανανεωμένο «Dancing with the stars 3» τον Μάρτιο και φυσικά πάντα με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πηγή: Espresso

Follow us


item