News-Piper

Ezel: O Γόης και η καυτή αρχαιολόγος

Από τις ανασκαφές βρέθηκε να ανακαλύπτει τον λαμπερό χώρο της showbiz! Θα μπορούσε να είναι μία πολύ εντυπωσιακή αρχαιολόγος, ωστόσο την κέ...


Από τις ανασκαφές βρέθηκε να ανακαλύπτει τον λαμπερό χώρο της showbiz! Θα μπορούσε να είναι μία πολύ εντυπωσιακή αρχαιολόγος, ωστόσο την κέρδισε ο χώρος του θεάματος.
Ψηλή, με καλλίγραμμο σώμα και εκφραστικά μάτια, η Εσάν του καθημερινού τουρκικού σίριαλ «Ezel», κατά κόσμον Τζανσού Ντερέ, έχει κερδίσει τις καρδιές και του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, που κάθε βράδυ αγωνιά μπροστά στη μικρή οθόνη για τη συνέχεια της ιστορίας με τον γοητευτικό συμπρωταγωνιστή της. 


Παρά τον αμφιλεγόμενο ρόλο της στη σειρά, η Τουρκάλα καλλονή κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια του ελληνικού κοινού, αφού μέρα με τη μέρα αποκαλύπτονται μέσα από την πλοκή του σεναρίου οι ευαίσθητες πτυχές του εαυτού της. Στην πραγματικότητα, η μυστηριώδης Εσάν του σίριαλ είναι μία από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς στη χώρα της, ενώ η καριέρα της στη μικρή οθόνη ξεκίνησε μόλις πριν από μερικά χρόνια.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ
Η 31χρονη καλλονή γεννήθηκε στην Αγκυρα τον Νοέμβριο του 1980. Από μικρή ξεχώριζε για τη μελαγχολική ομορφιά που κρύβουν τα μεγάλα εκφραστικά μάτια της, ωστόσο δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό της πως θα γινόταν μία από τις διασημότερες ηθοποιούς στη γείτονα χώρα. Η Τζανσού έζησε μερικά χρόνια στη Σμύρνη και εκεί τελείωσε το σχολείο. Αριστη μαθήτρια, σπούδασε και πήρε πτυχίο από το τμήμα Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, ενώ παράλληλα με τις σπουδές της εργάστηκε και ως μοντέλο για να βγάζει το χαρτζιλίκι της.

Η Τζανσού όταν αποφοιτούσε δεν μπορούσε να φανταστεί πως πολύ γρήγορα θα γινόταν εξώφυλλο στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας της Τουρκίας και πως αργότερα θα εξελισσόταν σε μία από τις διασημότερες ηθοποιούς της χώρας. Τότε συνέβη το απρόσμενο γεγονός:

«MISS ΤΟΥΡΚΙΑ» 2000
Τ
Το 2000 η Τζανσού πείστηκε από τους φίλους της να λάβει μέρος στα καλλιστεία, που μεταδίδονται από το Kanal D, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Κέρδισε τον τίτλο της «Miss Τουρκία» και κάποιους άλλους τίτλους ομορφιάς, που της άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες για μια λαμπερή καριέρα. Πολύ γρήγορα το όνομά της έγινε γνωστό και περιζήτητο από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας της Τουρκίας. Από τη μια στιγμή στην άλλη η Τζανσού βρέθηκε να περπατάει στις πασαρέλες των σημαντικότερων Τούρκων σχεδιαστών μόδας και πολύ σύντομα αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο μεγάλων διαφημιστικών διεθνούς εμβέλειας. Μάλιστα, για μεγάλο χρονικό διάστημα η Τζανσού Ντερέ έζησε και στο Παρίσι, όπου η μία πρόταση διαδεχόταν την άλλη για δουλειές στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές καμπάνιες μόδας.
ΑΠΟΚΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ
Λόγω της πανεπιστημιακής μόρφωσής της η Τζανσού Ντερέ εκπροσώπησε αρκετές φορές τη χώρα της ως πρέσβειρα διαφόρων φιλανθρωπικών οργανισμών με παγκόσμια δράση, ενώ αρκετές φορές έχει βρεθεί σε εκδηλώσεις για να στηρίξει παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αλλωστε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, η όμορφη ηθοποιός-μοντέλο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.

Το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη ήρθε το 2004, ξεκινώντας με μικρούς ρόλους. Σταδιακά κατάφερε να πρωταγωνιστεί σε αρκετά σημαντικές δουλειές. Από όταν πρωτοξεκίνησε έχει σχεδόν κάθε χρόνο δουλειά στην τηλεόραση, ενώ το 2006 έκανε τα πρώτα της βήματα και στον κινηματογράφο. Ο ρόλος της στο σίριαλ «Ezel» ήταν αυτός που την έκανε ευρέως γνωστή, διευρύνοντας τη φήμη της και εκτός των συνόρων της Τουρκίας, αφού η σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό τόσο στις αραβικές χώρες όσο και στα Βαλκάνια.

Οι έρωτες κάτω από τα φώτα της showbiz
Παρά το γεγονός ότι η μελαχρινή καλλονή προσπαθεί να κρύβει την προσωπική της ζωή και να την κρατάει μακριά από τα φλας των paparazzi, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τους διάφορους συντρόφους που πέρασαν από τη ζωή της, αφού οι περισσότεροι ανήκουν στον χώρο του θεάματος.
Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ
Πριν ακόμη συμπληρώσει τα είκοσι χρόνια της, η Τζανσού ερωτοτροπούσε με τον Γκοκχάν Οζογκούζ, έναν από τους ιδρυτές του μουσικού συγκροτήματος Athena. Οι Ελληνες μάθαμε το γκρουπ το 2004, όταν πήρε μέρος στο φεστιβάλ της Eurovision που διοργανώθηκε στην Τουρκία με το τραγούδι «For real», το οποίο γνώρισε την επιτυχία και στη χώρα μας. Στην Τουρκία ήταν ήδη διάσημοι, αφού είχαν παίξει ως support γκρουπ των Rolling Stones στη μεγαλειώδη συναυλία τους στο γήπεδο «Αλί Σαμί Γεν» και είχαν προϋπαντήσει τη νέα χιλιετία σε ένα ξέφρενο πανηγύρι στην πλατεία Ταξίμ.

Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ
Ο δεύτερος στη σειρά σύντροφός της, ο Νετζάτ Ισλέρ, είναι πιο... intellectual τύπος. Σπούδασε φωτογραφία αλλά τον κέρδισε η υποκριτική και μαζί με δύο φίλους του ίδρυσε το θέατρο «Kahramanlar ve Soytarilar». Επαιξε, επίσης, σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και έχει γράψει τρία βιβλία.

Ο Οκαν Μπαγιουλεγκέν, δεκαέξι χρόνια μεγαλύτερος από την κοπελιά μας, έμεινε δίπλα της τρία χρόνια, με πατέρα δικηγόρο και μητέρα ζωγράφο, και θεωρείται από τους πιο πλούσιους γαμπρούς στην Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε φωτογραφία στο Παρίσι, πήρε το δικό του ραδιοφωνικό πρόγραμμα το 1991, έλαβε μέρος σε επεισόδιο της σειράς «The young Indiana Jones chronicles» και το 1995 έκανε το μεγάλο άλμα στην τηλεόραση με την εκπομπή «Gece Kusu». Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ δανείζει τη φωνή του στους ήρωες χολιγουντ
ιανών ταινιών που μεταγλωττίζονται στα τουρκικά.
KΕΝΑΝ ΙΜΙΡΖΑΛΙΟΓΛΟΥ Ο περιζήτητος γόης της τουρκικής TV
Συγκαταλέγεται στη λίστα με τους πιο ωραίους άντρες της Τουρκίας και «καίει» καρδιές εντός και εκτός των συνόρων της χώρας του. Ο τηλεοπτικός Εζέλ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο σίριαλ, έχει γίνει ο αγαπημένος πρωταγωνιστής και του ελληνικού κοινού - κυρίως του γυναικείου. Γεννημένος σε ένα χωριό στην επαρχία της Αγκυρας κατάφερε να σπουδάσει και να γίνει ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς στη χώρα του.

Ο Kενάν Ιμιρζαλίογλου, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας και γεννήθηκε στο χωριό Ουτζέμ στην επαρχία της Αγκυρας. Σε ηλικία δώδεκα ετών μετακόμισε στην Αγκυρα για την ολοκλήρωση των σπουδών του στη μέση εκπαίδευση. Οπως έχει δηλώσει ο ίδιος, στην αρχή τα παιδιά τον αντιμετώπιζαν σαν τον επαρχιώτη που μετακόμισε στην πόλη αλλά πολύ σύντομα κατάφερε να ενταχθεί στις παρέες του νέου σχολείου του.

Αν και αποφοίτησε από το Μαθηματικό Τμήμα του Τεχνικού Πανεπιστημίου Γιλντίζ πάντα ήξερε πως κάποια μέρα θα γινόταν ηθοποιός. «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου στεκόμουν μπροστά στον καθρέφτη και υποδυόμουν διάφορους ρόλους. Η μητέρα μου έλεγε “ο γιος μας τρελάθηκε” κι ο μπαμπάς μου δεν ήθελε ούτε να ακούσει ότι θα γινόμουν ηθοποιός» έχει δηλώσει ο ίδιος.

Ο μελαχρινός Τούρκος με το διαπεραστικό βλέμμα εργάστηκε αρχικά ως μοντέλο ποζάροντας στον φακό σπουδαίων φωτογράφων μόδας, αλλά πολύ σύντομα τον κέρδισε η υποκριτική. Αφορμή για τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στάθηκε ένας σκηνοθέτης ο οποίος ξεχώρισε το ταλέντο του και αμέσως τον έβαλε να παίξει στην τηλεοπτική σειρά «Deli yurek» («Τρελή καρδιά»). Επειτα από αυτήν την εμφάνιση οι προτάσεις έρχονταν η μία μετά 
την άλλη και ο Κενάν έγινε ο περιζήτητος γόης της τουρκικής τηλεόρασης.

Προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και τα περιοδικά στη γείτονα χώρα του χρεώνουν σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του ο ίδιος επιμένει να δηλώνει ελεύθερος και έτοιμος να ερωτευτεί τη γυναίκα που θα τον κάνει να την εμπιστευτεί. Για τον γοητευτικό ηθοποιό σημασία δεν έχει τόσο η εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας όσο η προσωπικότητά της. 



espresso

Follow us


item