News-Piper

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα;

O Αλέξανδρος Ρήγας σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town έδωσε απαντήσεις για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε και αποκαλύπτοντας ότι α...

O Αλέξανδρος Ρήγας σε συνέντευξη του στο περιοδικό Down Town έδωσε απαντήσεις για την πρόσφατη περιπέτεια που έζησε και αποκαλύπτοντας ότι αποσυντονίστηκε τελείως οργανικά.

«Τον τελευταίο καιρό κουράστηκα πολύ, αποσυντονίστηκα τελείως οργανικά. "Κράσαρε" το σύστημα. Υπερένταση, άγχος, ευθύνες, παραστάσεις, πρόβες, καινούργια παραγωγή και γράψιμο για το Λαμπέτη. Λίγο πριν από την πρεμιέρα, την τελευταία εβδομάδα, "κράσαρε" το σύστημα», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας και έδωσε απαντήσεις για το πως το αντιμετώπισε: "Το πρώτο πράγμα που έκανα, σχεδόν υποσυνείδητα, ήταν να ενημερώσω δύο τρεις ανθρώπους και να κλείσω το κινητό. Βγήκα off τελείως. Δεν γινόταν αλλιώς! Ένιωθα πως δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Τώρα μπήκαμε πάλι στο ρυθμό. Μιλάμε, δεν μιλάμε: Άρα είμαι εδώ".


Πάντως, σήμερα με πρωτοσέλιδο της, η εφημερίδα Espresso επιμένει ότι μυστήριο καλύπτει την αναβολή όλων των παραστάσεων "Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εδώ και δύο εβδομάδες ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός έχει εξαφανιστεί από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς και δεν έχει επικοινωνία με κανέναν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκεται σε απομόνωση και δεν θέλει να δει κανέναν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην παράσταση του δήμου Καισαριανής η Εβελίνα Παπούλια, συμπρωταγωνίστριά και φίλη του, τον περίμενε πανέτοιμη στο καμαρίνι για δύο ώρες για να ξεκινήσει η παράσταση. Τελικά, έμαθε ότι ακυρώθηκε η παράσταση, μαζί με τους 350 θεατές που είχαν κατακλύσει το θέατρο. Παρά το ότι ακυρώνεται η μία παράσταση μετά την άλλη, η ίδια -αν και προσπάθησε-δεν έχει έως τώρα καμία επικοινωνία μαζί του.

Follow us


item