News-Piper

Μ. Σολωμού: «Δεν είμαι σκύλα»!

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσε η Μαρία Σολωμού και βάλθηκε να απομυθοποιήσει πλήρως την εικόνα της. Τι λέει λοιπόν στη συνέντευξ...

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town έδωσε η Μαρία Σολωμού και βάλθηκε να απομυθοποιήσει πλήρως την εικόνα της.

Τι λέει λοιπόν στη συνέντευξή της; Ότι δεν είναι η σκύλα που όλοι νομίζουν.

«Είμαι ένας πολύ εύκολος και απλός άνθρωπος. Θα πω και θα κάνω αυτό που θα μου έρθει και αισθάνομαι, πράγμα που μεταφράζεται από τους άλλους σε επιθετικότητα και τσαμπουκά», λέει και μας αφήνει… κόκκαλο!

Σου λέει είναι τόσο παρεξηγημένη, που ακόμα και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της Ονειροπαγίδας, το συνεργείο το είχε δεδομένο ότι δεν θα τα βγάλει πέρα μαζί της.



«Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της Ονειροπαγίδας, τα παιδιά του συνεργείου τις πρώτες μέρες έλεγαν: “μαλάκα, τι πρόκειται να τραβήξουμε με αυτήν!”. Μου το είπαν οι ίδιοι, τρία, τέσσερα επεισόδια μετά που είχαμε γίνει πλέον φίλοι, πως τους είχαν προειδοποιήσει: “Προσέξτε αυτή η σκύλα θα σας πηδήξει”».

Μάλιστα η Μαρία στη συνέντευξή της δηλώνει άκρως ανασφαλής και… ντροπαλή!!!!!

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τη σχέση της με τον Π. Μουζουράκη, με τον οποίο είναι φουλ ερωτευμένη.

Άραγε ζηλεύει τα κοριτσάκια που μόλις βλέπουν τον καλό της… «λυσσάνε», όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά;

«Καθόλου. Το βρίσκω απίστευτα χαριτωμένο και το απολαμβάνω. Το ίδιο κάνουν και αν μας πετύχουν στο δρόμο σε άσχετη φάση. Έχουν ακριβώς την ίδια λύσσα. Δεν κωλώνουν που είμαι μπροστά. Είναι τόσο ωραίο όμως να βλέπεις κάτι τέτοιο», απαντά.

Πάντως , από τη Μαρία μην περιμένετε γάμο. Το κορίτσι είναι ταγμένο κατά του εθιμοτυπικού και δηλώνει φανατική εργένισσα.

Follow us


item