News-Piper

Η καμαριέρα λύνει την σιωπή της για πρώτη φορά

Πληρωνόταν για να καθαρίζει τους πλούσιους και ισχυρούς. Μετά μπήκε στο δωμάτιο του Ντομινικ Στρος Καν και σε ένα παγκόσμιο σκάνδαλο. Τώρα ...


Πληρωνόταν για να καθαρίζει τους πλούσιους και ισχυρούς. Μετά μπήκε στο δωμάτιο του Ντομινικ Στρος Καν και σε ένα παγκόσμιο σκάνδαλο. Τώρα λέει την δική της ιστορία…

Πρόκειται για την καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel στη Νέα Υόρκη που δίνει την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό Newsweek και στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

«Γεια σας η καθαρίστρια είμαι.»

Η υπηρέτρια περιφερόταν στο μεγάλο σαλόνι της σουίτας, όταν ένας σερβιτόρος της είπε ότι το δωμάτιο 2806 ήταν πλέον ελεύθερο για καθαρισμό.«Γεια σας, η καθαρίστρια είμαι» είπε πάλι. Κανένας δεν απάντησε. Η πόρτα στην κρεβατοκάμαρα, στα αριστερά της, ήταν ανοιχτή και μπορούσε να δει μέρος του κρεβατιού. Έριξε μια ματιά γύρω από το καθιστικό για τις αποσκευές και δεν είδε κανέναν.

«Γεια σας, η καθαρίστρια είμαι» επανέλαβε και τότε ένας γυμνός άνδρας με άσπρα μαλλιά εμφανίστηκε από το πουθενά….. «Γεια σας, η καθαρίστρια είμαι» επανέλαβε.Με τον τρόπο αυτό η Ναφισάτο Ντιάλο περιγράφει την έναρξη του περιστατικούς που έγινε το Σάββατο στις 14 Μαίου και που έμελλε να αλλάξει την ζωή του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ.

«Έβλεπα το Channel 7 να λέει ότι αυτός είναι ο τύπος και ότι θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας... Και σκέφτηκα ότι θα με σκοτώσουν» είπε.

«Θέλω δικαιοσύνη. Θέλω να πάει στη φυλακή», ανέφερε η Ντιαλό σε αποσπάσματα της συνέντευξής της που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο την Κυριακή.
«Θέλω να μάθει ότι υπάρχουν μερικά μέρη όπου δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά σου, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δύναμή σου όταν κάνεις κάτι σαν κι αυτό» πρόσθεσε.

Το ABC News ανέφερε πως η Ντιαλό παραδέχθηκε πως έκανε «λάθη», πρόσθεσε όμως ότι αυτό δεν πρέπει να σταματήσει τους εισαγγελείς.

«Εξαιτίας του με αποκαλούν πόρνη» πρόσθεσε, αναφερόμενη στο Στρος-Καν και πρόσθεσε «μου φάνηκε τρελός».

Ο 62χρονος Στρος-Καν έχει επανειλημμένα διαψεύσει τις κατηγορίες σε βάρος του.

Σε ανακοίνωσή τους που διένειμαν στα ΜΜΕ, οι δικηγόροι του χαρακτήρισαν τη συνέντευξη μια ύστατη προσπάθεια από μέρους της Ντιαλό να αποσπάσει χρήματα από τον πελάτη τους.

Η επόμενη ακρόαση για την υπόθεση θα γίνει την 1η Αυγούστου.
star

Follow us


item