News-Piper

Δημήτρης Καπετανάκης: Ένα αστέρι γεννιέται!

Είναι νέος, ωραίος, με πολύ καλή φωνή και όλο το μέλλον μπροστά του.... Ο λόγος για τον Δημήτρη Καπετανάκη, που μας παραχώρησε μια αποκλεισ...


Είναι νέος, ωραίος, με πολύ καλή φωνή και όλο το μέλλον μπροστά του.... Ο λόγος για τον Δημήτρη Καπετανάκη, που μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο news-piper.blogspot.com....

Σε τι φάση συναντάμε αυτή την περίοδο τον Δημήτρη ;

Αυτή την περίοδο είμαστε και στην φάση προώθησης της νέας μου δισκογραφικής δουλειάς που μόλις  κυκλοφόρησε  και υπάρχει αρκετός φόρτος εργασίας και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος, Ψάχνουμε νέα κομμάτια για τον ολοκληρωμένο δίσκο το οποίο και θα είναι έτοιμος κοντά στον Οκτώβριο 2011, είμαστε στα γυρίσματα του Clip  για το τραγούδι Να Πας Σπίτι Σου το οποίο έχει ξεχωρίσει και αγαπήσει ο κόσμος  και ταυτόχρονα και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.


Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο σου cd single με τίτλο «MH ME ΚΟΛΛΑΣ ». Μίλησε μου λίγο σχετικά για αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καταξιωμένους συντελεστές του δίσκου που είχα την τιμή και την χαρά να μου εμπιστευτούν τα τραγούδια τους ο Αργύρης Ναστόπουλος ,Ο Γιάνης Τσότσης, ο Σωτήρης Βένης  και ο  Στέλιος Λάμπρου !
4 Τραγούδια αγάπης και ψυχής που κυκλοφορεί από τη real music με τίτλο «MH ME ΚΟΛΛΑΣ και ελπίζω να την αγαπήσει ο κόσμος όπως την αγαπήσαμε  και εμείς !Έχει ξεχωρίσει το <<ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ >>,το συγκεκριμένο τραγούδι είναι απ' τα πολύ αγαπημένα μου και ελπίζω να πάει καλά...!



Σου αρέσει να πειραματίζεστε γενικά όσον αφορά τη μουσική και τα τραγούδια σου;

Δεν μου αρέσει να περιορίζομαι σε ένα μουσικό μονοπάτι και σε ένα μουσικό είδος αν θες! Μ' αρέσει να τραγουδάω και ποπ, και ροκ, και λαϊκά κτλ...
Φυσικά μου αρέσει να πειραματίζομαι αρκεί να μη ξεφεύγω από το στυλ που έχω επιλέξει να τραγουδώ γιατί αυτό με εκφράζει και αυτό θέλω να ακούει ο κόσμος από μένα. Όποτε δεν μου αρέσει να περιορίζομαι, μ΄ αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω γιατί νιώθω ότι μου ταιριάζει όλο αυτό το μουσικό μπλέξιμο αν θέλεις.


Ο Αργύρης Ναστόπουλος πρώτη φορά έγραψε μουσική και στίχους σε ένα κομμάτι και αυτό το έκανε για σένα. Πως τον έπεισες να το κάνει ή τι είδε σε σένα ;


Είμαι πολυ τυχερός  που ο Αργύρης  μου έδωσε αυτό το τραγούδι και που έκανε και την παραγωγή του cd. Πριν ένα χρόνο περίπου μέσα από 4000 άτομα είχα επιλεγεί για ένα boyband που είχε δημιουργήσει ο Αργύρης αλλά τελικά λόγο υποχρεώσεων  που δούλευα  στη Θεσσαλονίκη στο Χάραμα δεν μπόρεσα να συμμετάσχω  και με έστειλε Σπίτι μου. Οπότε μετά από ένα χρόνο μου τηλεφώνησε γιατί ήθελε να μου κάνει ένα δώρο και ήτανε το Πήγαινε Σπίτι Σου  .χαχαχαχα.


Υπάρχουν κάποιοι συνθέτες ή στιχουργοί που όταν σου δίνουν ένα κομμάτι σκέφτεσαι «σίγουρα θα γίνει επιτυχία»;
Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ θα γίνει ένα τραγούδι επιτυχία όμως με το να πας σπίτι σου ήμουν σίγουρος από την αρχή. Αν θα αρέσει όμως κάποιο τραγούδι από αυτά είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το ξέρεις εκ των προτέρων και ειδικά όταν έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλά ακούσματα σε ένα κομμάτι και το έχεις αγαπήσει... είναι πολύ δύσκολο να το δεις αντικειμενικά. Σου δίνεται σίγουρα όμως μια μεγαλύτερη σιγουριά όταν έμπειροι άνθρωποι σου λένε ότι το κομμάτι είναι πολύ καλό και στο εμπιστεύονται.

                                                                                 

Φιλία, έρωτας καριέρα οικογένεια ... Με ποια σειρά τα κατατάσσεις;
Φιλία πάνω απ' όλα και η οικογένεια  για αρχή !!Είναι δύο αξίες στη ζωή μου που τις έχω πολύ ψηλά και χωρίς αυτές δεν μπορώ να πορευτώ... Όσον αφορά καριέρα και έρωτα, αυτή τη περίοδο μπορεί να ακουστεί τετριμμένο, μπορεί να το έχεις ακούσει από πάρα πολλούς τραγουδιστές αλλά δίνω περισσότερο βάρος στα επαγγελματικά μου και στην καριέρα μου χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν έχω ανάγκη να ερωτευτώ..! Ο έρωτας είναι ένα πολύ δημιουργικό συναίσθημα όταν είναι υγιές. Ο έρωτας είναι κάτι που μ' αρέσει, με γεμίζει, με κάνει δημιουργικό και με ανεβάζει στη ζωή μου, οπότε θα ήθελα να μου συμβεί!

Από τη μέχρι τώρα πορεία σου στο τραγούδι, υπάρχουν οι «κλίκες» ή οι καλές δημόσιες σχέσεις για να ακουστεί η δουλειά κάποιου καλλιτέχνη;

Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν «κλίκες»... Και οι συμμαχίες παίζουν ρόλο, και οι δημόσιες σχέσεις παίζουν ρόλο αλλά πάνω απ' όλα θέλω να πιστεύω και να σκέφτομαι ρομαντικά ότι παίζει ρόλο η καλή μουσική. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους

Τι ετοιμάζεις όσον αφορά εμφανίσεις και γενικότερα ποια είναι τα άμεσα σχέδια σου και πότε με το καλό η ολοκληρωμένη δουλειά.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις μου στο ΧΑΡΑΜΑ στη Θεσσαλονίκη κ θα κάνω εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα κ διακοπές παράλληλα ! Σε μερικούς μήνες θα είναι έτοιμο κ όλο το άλμπουμ το οποίο και θα έχει και ένα ντουέτο έκπληξη και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Follow us


item