News-Piper

Πώς είναι ο Αλ. Ρήγας στην υγεία του; Ακυρώνεται και τρίτη παράσταση!

Eδώ και κάποιες μέρες ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι πολύ καλά στην υγεία του... Αυτή η  ξαφνική αδιαθεσία του ηθοποιού  έφερε την ακύρωση της...

Eδώ και κάποιες μέρες ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι πολύ καλά στην υγεία του... Αυτή η ξαφνική αδιαθεσία του ηθοποιού έφερε την ακύρωση της πρεμιέρας της περιοδείας "Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο... έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του" και δύο παραστάσεων ακόμη, αφού όυτε η σημερινή θα γίνει.


Άνθρωπος από το περιβάλλον του δήλωσε στο TLIFE: "Είναι αρκετά καλύτερα... Εντάξει είναι βέβαια με πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας... Ούτε σήμερα θα γίνει η παράσταση στη Νίκαια. Ο γιατρός το απαγόρευσε αυστηρά. Νομίζω του έχει βγει σε καλό! Έκατσε στο σπίτι μετά από πολύ καιρό. Δεν κυκλοφορεί και κάνει στο σπίτι δυναμωτικές ενέσεις. Δεν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή για την υπερκόπωση. Η μόνη λύση είναι η ξεκούραση, ο ύπνος, (πρέπει να επανέλθει στον οργανισμό του ο διαχωρισμός μέρα-νύχτα) και βιταμίνες. Οπωσδήποτε άλλο στην υπερκόπωση δεν προτείνεται!"

Όσο για την επόμενη παράσταση: "Η επόμενη παράσταση που έχουμε και δεν νομίζω αυτή να τη χάσουμε, γιατί ήδη και σήμερα είναι καλύτερα, είναι το Σάββατο στη Ραφήνα! 99% αυτή η παράσταση θα γίνει!"

Follow us


item