News-Piper

Aυτοκτόνησε η Amy Winehouse;

Θρήνος και ανείπωτη θλίψη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν για τον πρόωρο χαμό της Amy Winehouse. Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσ...


Θρήνος και ανείπωτη θλίψη είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν για τον πρόωρο χαμό της Amy Winehouse.

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης που θα ενημερώνει για τα αίτια του ξαφνικού της θανάτου, η οικογένειά της και οι fans της προσπαθούν να πουν το αντίο στον δικό τους άνθρωπο, την κόρη, την αδελφή, αλλά και το μουσικό ίνδαλμα με το απίστευτο ταλέντο.

«Ο χαμός της Amy αφήνει ένα τεράστιο κενό στην οικογένειά μας. Οι ζωές μας θα είναι από δω και πέρα κενές. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να την τιμήσουμε και θα εκτιμούσαμε πολύ να σεβαστείτε την δραματική αυτή στιγμή για εμάς και να είστε διακριτικοί», αναφέρει δελτίο τύπου που έβγαλε η οικογένεια της τραγουδίστριας.

Την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το βράδυ της Παρασκευής είδαν την Amy να αγοράζει από γνωστό dealer του Camden κοκαΐνη, ηρωίνη και έκστασι.


«Η Amy έδειχνε αποφασισμένη να του δώσει και να καταλάβει το βράδυ της Παρασκευής. Ήταν έξω το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά έδειχνε αποφασισμένη να συνεχίσει το… πάρτι και στο διαμέρισμά της», αναφέρει ένας μάρτυρας.

«Κανείς μας δεν γνωρίζει ποιος ήταν μαζί της τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Αλλά φαινόταν ότι εκείνη τη νύχτα ήθελε να ξεφύγει», αναφέρει κάποιος άλλος.

Φίλοι της τραγουδίστριας δήλωσαν στην εφημερίδα Sunday Mirror ότι η Amy πέθανε από μια κακή μίξη έκστασι και μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και το σενάριο πως η Winehouse μπορεί και να αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για να εντοπίσει ποιος ή ποιοι βρίσκονταν μαζί με την τραγουδίστρια λίγο πριν τον τραγικό χαμό της. Οι αρχές αναφέρουν ότι υπάρχουν μάρτυρες που έχουν δώσει πολλά στοιχεία, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Από το Σάββατο το απόγευμα που έγινε γνωστός ο θάνατος της Amy Winehouse εκατοντάδες θαυμαστές της συρρέουν έξω από το σπίτι της στο Camden για να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα, μια φωτογραφία της.

Η περιοχή έχει γεμίσει από χειροτεχνίες, λουλούδια, κεριά και φωτογραφίες της τραγουδίστριας, ενώ συγκινητικά είναι τα μηνύματα που της έχουν γράψει.

«Πολύ εύθραυστη, πολύ όμορφη, πολύ μεγάλο ταλέντο γι’ αυτόν τον κόσμο», έγραψε ένας θαυμαστής της, ενώ κάποιος άλλος μαζί με ένα λουλούδι της άφησε και το εξής σημείωμα: «Σε μια εξαιρετική τραγουδίστρια με πανέμορφη φωνή».

Αρκετοί θαυμαστές της τέλος συγκεντρώθηκαν και στο στέκι της Amy, μια παμπ στο Camden, όπου πήγαινε τακτικά.

«Θα θυμόμαστε πάντα την Amy σαν μια ζωντανή, αστεία και στοργική γυναίκα που μας έκανε όλους να αισθανόμαστε ευπρόσδεκτοι στη ζωή της. Χάσαμε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, ένα μέλος της οικογένειάς μας», δήλωσαν εκπρόσωποι της δισκογραφική της εταιρείας.

Follow us


item