News-Piper

Ζ.Μακρυπούλια: "Αυτό που ζω τώρα είναι γάμος"

Δεν μπορεί να απαρνηθεί τις ρίζες της! Όσο και να έχει αλλάξει η ζωή της, η Ζέτα Μακρυπούλια εξακολουθεί να είναι το κοριτσόπουλο του Κεραμε...

Δεν μπορεί να απαρνηθεί τις ρίζες της! Όσο και να έχει αλλάξει η ζωή της, η Ζέτα Μακρυπούλια εξακολουθεί να είναι το κοριτσόπουλο του Κεραμεικού. Ακόμα και σήμερα, που τα οικονομικά της επιτρέπουν πλήθος επιλογών, αυτή επενδύει δίπλα από το κλειδαράδικο της οικογένειάς της. Μάλιστα έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πρώτη η «Espresso» είχε αποκαλύψει πριν από καιρό τη νέα αγορά ακινήτου της Ζέτας στην περιοχή του Κεραμεικού. Πρόκειται για ένα παλιό διώροφο στον ίδιο δρόμο με την οικογενειακή επιχείρηση, το οποίο σήμερα έχει μετατρέψει σε μικρό παλατάκι προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν οι δικοί της.

Πριν από μερικούς μήνες, όταν είχαμε επισκεφθεί το νέο απόκτημα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Κεραμεικό, οι γείτονές της μιλούσαν για μια σοβαρή επένδυση εκατομμυρίων ευρώ που έχει διπλό σκοπό: το ισόγειο να μετατραπεί σε ψυχαγωγικό χώρο και ο πάνω όροφος σε κατοικία.


Σήμερα το σχεδόν εγκαταλειμμένο κτίριο έχει μετατραπεί σε στολίδι της περιοχής. Κι επειδή μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, η «Espresso» με το που έφυγαν και οι τελευταίες σκαλωσιές παρουσιάζει την «προίκα» της Ζετούλας, όπως χαριτολογώντας την αποκαλούν οι περίοικοι.

Το διώροφο έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ηθοποιό- παρουσιάστρια, αφού στην περιοχή αυτή μεγάλωσε, έπαιξε στους δρόμους της, έζησε τους πρώτους εφηβικούς της έρωτες κι έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά όνειρα. Λίγο πιο κάτω μάλιστα βρίσκεται το κλειδαράδικο που λειτουργεί ο πατέρας της με τον αδελφό της και το οποίο επισκέπτεται τακτικά.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ δεμένη με τους γονείς της και τους δύο αδελφούς της. Όλοι είναι σαν μια γροθιά και ο ένας νοιάζεται για τον άλλον.

Ήδη στο ισόγειο του σπιτιού, που έχει διαμορφωθεί για επαγγελματική χρήση, έχουν τοποθετηθεί τραπέζια και καρέκλες, και πολύ σύντομα θα λειτουργήσει ως καφέ-ρεστοράν.

Η πανέμορφη αλλά και πανέξυπνη Ζέτα βλέπει τον χώρο και ως επένδυση, αφού παράλληλα με τη δουλειά της στο θέατρο και την τηλεόραση θέλει να έχει και την ασφάλεια μιας επιχείρησης που θα της παρέχει ένα εισόδημα. Τα δεδομένα στην τηλεόραση αλλάζουν κι αυτό το γνωρίζει καλά. Και, το κυριότερο, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνεται βάρος σε δικούς της ανθρώπους.

Την ίδια ώρα η παρουσιάστρια δηλώνει πως αυτό που ζει τώρα με  τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι σαν γάμος και δεν υπάρχει καμία διαφορά, ενώ υποστήριξε πως αν οι δυο τους δεν ήταν γνωστοί, την σχέση τους θα την ήξερε μόνο ο κύκλος τους...

Follow us


item