News-Piper

Όλα όσα έγιναν στον γάμο και την δεξίωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το Σάββατο βράδυ η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μετά από  1.5 χρόνο σχέσης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαν...

Το Σάββατο βράδυ η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μετά από 1.5 χρόνο σχέσης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή, όπου βρέθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 


Η νύφη  αν και λίγο αγχωμένη έλαμπε από ευτυχία. Έφτασε στην εκκλησία με 25 λεπτά καθυστέρηση ,  συνοδευόμενη από την μητέρα της και την αδελφή της μέσα σε μία λευκή Rolls Royce . Το νυφικό της  λευκό, κομψό με λεπτομέρειες από δαντέλα ενώ επέλεξε να φορέσει ένα «σπανιόλικο  πέπλο»  .Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα ψηλά  , το μακιγιάζ ήταν διακριτικό ενώ τα νυφικά παπούτσια ήταν του οίκου Casadei.
Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία 10 λεπτά πριν τις 8 το βράδυ   και φορούσε ένα μαύρο κοστούμι του οίκου Dolce & Gabbana  . Ήταν  πολύ χαρούμενος και με διάθεση να μιλήσει ακόμα και στους δημοσιογράφους.



Για κουμπάρους του ζευγαριού επέλεξαν δύο παιδικούς τους φίλους.
Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού όπως επίσης και συνάδελφοι από τον επαγγελματικό χώρο της Σταματίνας και του Θέμη. Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε και την φίλη της νύφης Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα , τον δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου , τον Δημήτρη Μάρκο και τον Κώστα Χαρδαβέλλα με την σύζυγό του, την Δήμητρα Αιγινίτη ,τον Αντώνη Σρόιτερ,  τον Γιώργο Τράγκα, τον Δημήτρη Ρίζο με την σύζυγό του, τον Θέμη Γεωργαντά, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Ανδρέα Κουρή με την σύζυγό του, την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, την Δεσποινα Καμπούρη,την Αγγελική Νικολούλη, την Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και πολλούς ακόμα.

Follow us


item