News-Piper

Το φωτογραφικό άλμπουμ της Φαίης Ξυλά

Η Φαίη Ξυλά , η Έυα Χαρίτου των "Μυστικών της Εδέμ" είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς που ήταν αναγνωρίσιμη και αρκετά ...

Η Φαίη Ξυλά , η Έυα Χαρίτου των "Μυστικών της Εδέμ" είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς που ήταν αναγνωρίσιμη και αρκετά προβεβλημένη και πριν από την μεγάλη επιτυχία της σειράς .Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές, αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες και είχε καταφέρει από νωρίς να ξεχωρίσει.
Η Φαίη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1975, αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 1999, συμμετέχοντας από τότε σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Θεάτρου Τέχνης, Εθνικού Θεάτρου και άλλες.
Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2002, παίζοντας στη σειρά του Mega Channel «Φεύγα». Το 2003 παίζει στη σειρά «Όνειρο ήταν» και δύο χρόνια αργότερα (2005) στην «Επαφή» και στη σειρά «Μου λείπεις». Τις χρονιές 2006 και 2007 παίζει σε 4 επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, παίζει και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν».

Η μεγάλη της αναγνωρισιμότητα από το τηλεοπτικό κοινό έρχεται μέσα από το ρόλο της στο σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Εύας Χαρίτου. Το Σεπτέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.
Η Φαίη Ξυλά επίσης, έχει παίξει και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Πιο συγκεκριμένα, το 2003 έπαιξε στην ταινία "Λου και Λένα" και το 2005 στους "Λουκουμάδες με μέλι". Το 2006 παίζει στην ταινία "Πεθαίνοντας στην Αθήνα" και το 2007 στις "Γυναικείες συνομωσίες". Το 2008 ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας το "Γαμήλιο πάρτυ" και το 2009 είναι πρωταγωνίστρια της ταινίας "Όλα θα πάνε καλά".













Follow us


item