News-Piper

Επίθεση Μαστοράκη στον Λαζόπουλο

O Nίκος Ματοράκης "επιτέθηκε" μέσω του  blog  του στον Λάκη Λαζόπουλο για την τελευταία του εκπομπή γράφοντας:

O Nίκος Ματοράκης "επιτέθηκε" μέσω του blog  του στον Λάκη Λαζόπουλο για την τελευταία του εκπομπή γράφοντας:


Τι "πανηγυρικο" κι αυτο. Για τα πανηγυρια, το εξαμβλωμα τηλεοπτικης μεταδοσης του αντιΠαπανδρεου Λακη και Σια, οπου η Σια ηταν το ιδιο αξιοθρηνητη με τα (κακως) κειμενα του συγγραφεα-παραγωγου-κωμικου-πολιτικου μανιπουλατορα.
  Το τεραστιο κηποθεατρο δεν ειναι στουντιακι οπου ο floor manager κατευθυνει τους εκατο τοσους χειροκροτητες, χιλιαδες σχεδον νυσταλεων Λαρισαιων δεν εβλεπαν οθονες για να γελανε με τα βιντεακια, καθε αλλο παρα τους ενεπνευσε η υστερικη επιθεση Λακη ΑντιΠαπανδρεου (οπως λεμε Χριστος-Αντιχριστος) και ολα απεπνεαν ερασιτεχνισμο, προχειροτητα και ασχετοσυνη, μεχρι που αρχισαν να εμφανιζονται οι αρχαιοι ημων προγονοι (κωμικοι παλαιας κοπης με τεραστια πειρα σε μπουλουκια και αρπαχτες).
  Τα ανοητα κειμενα του Λακη δεν μπορουσαν να τα διαβασουν γιατι ηταν μακρυα οι οθονες, αλλα και να το διαβαζαν ΧΧΧ (χωρις χαωδη χασματα), ιδια ανοητο θα ηταν, κι εκει που ιδρωμενος ο ΑντιΠαπανδρεου προσπαθουσε να διασωσει ο,τι σωνοταν, βγηκε ο Τσιβιλικας και προσθεσε τη δικη του ανια με τα ιδια ξεπερασμενα σεξοαστεια (μου σηκωνεται, δεν μου σηκωνεται) και αμεσως μετα η ανυποφορη πληξη του Ζουγανελλη, ο Κωνσταντινου που εγραψε το δικο του κειμενο (γι αυτο και το ηξερε νερακι) αλλα ηταν εξοργιστικα επιθεωρησιακος μπουφονος που απλως εμοιαζε εξωτερικα με τον παλιο Κωνσταντινου του προφιτερολ.
  Αργοτερα, αργοτερα πλακωσαν κι αλλα κοτερα: Ο Χαρυ Κλιν με αστεια του 1960 (πολλα απο μεταφραση των αμερικανικων insulting jokes) δικης του επιλογης και, για το πιο αδοξο, θλιβερο φιναλε ο νεος Βουτσας (καμια σχεση κι εκεινος με τον παλιο εαυτο του) και ο Γκαου Κατσαδραμης ως τραβεστι Λυσιστρατη σε ερωταποκρισεις που θα προσεβαλαν ακομη και τον συγγραφεα του μπουρδολογικου Giza Bar.
  Φυσικα, ειχε προηγηθει ενα αγιογραφικο "δοξαστε με", οπου αναδειχτηκε η υπερλαμπρη προσωπικοτητα του Λακη ΑντιΠαπανδρεου, οι λαϊκες του ριζες με μπολικο χωριο και ψευδονοσταλγια (ουτε κουβεντα για το ποσα εκατομμυρια ευρω εχει σημερα στους λογαριασμους του ο σουπερ σταρ) αλλα ευτυχως με κακο ηχο για να γλυτωσουμε το υστερικο ευχολογιο της ενθετης "ρεπορτερ". 
  Οσο για τη λυσσαλεα επιθεση στον Παπανδρεου, καταφερε μονο να κανει τον πιο αντιδημοφιλη ανθρωπο της χωρας λιγο πιο συμπαθη
.

Follow us


item