News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: παίνεψε και... «κάρφωσε» τον Λάτσιο

Την τιμητική του είχε ο Γιάννης Λάτσιος στον «Καφέ με την Ελένη»: όχι μόνο η εκπομπή είχε αποκλειστικές δηλώσεις του από τα βραβεία MAD, αλ...


Την τιμητική του είχε ο Γιάννης Λάτσιος στον «Καφέ με την Ελένη»: όχι μόνο η εκπομπή είχε αποκλειστικές δηλώσεις του από τα βραβεία MAD, αλλά και η παρουσιάστρια - πρώην σύζυγος φρόντισε να τον παινέψει και, «στα καπάκια», να τον... «καρφώσει»!

Στο πλαίσιο της κουβέντας για τα μουσικά βραβεία, η εκπομπή είχε δηλώσεις τις Ρούλας Κορομηλά, που απάντησε σε όσα είπε την περασμένη Κυριακή σε συνέντευξή του ο Γιάννης Λάτσιος.

«Μίλησες με τον Γιάννη Λάτσιο... λέω Λάτσιος αν και θα έπρεπε να λέω Γιάννης, γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει», είπε η Ελένη και εκεί που νομίζαμε ότι θα πλέξει το εγκώμιο του πρώην συζύγου μας «την έσκασε» και άρχισε να λέει για... την Ρούλα. «Δεν χρειάζεται να πω επίθετο για την Ρούλα, γιατί δεν ξέρουμε άλλη Ρούλα», ανέφερε. Άτσα αγάπες για την ξανθιά!

Ακολούθησε το βίντεο με τις δηλώσεις Κορομηλά, όμως, το θέμα δεν σταμάτησε εκεί για την παρουσιάστρια, που σχολίασε την «κόντρα» με τον Γιάννη Λάτσιο με... «καρφί» για τον δεύτερο!

«Δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη γι’ αυτό το θέμα. Ποιος ξέρει τι εννοούσε όμως; Μέσα στο μυαλό του δεν μπορούμε να είμαστε», σχολίασε η Ελένη και συνέχισε το «κάρφωμα» στον πρώην: «και στον ΑΝΤ1 έχει τύχει με την Μανωλίδου, που την μία σεζόν ήταν στο Ταλέντο και μετά πήγε και χόρεψε».


Πάντως, η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως την συνέντευξη του πρώην δεν την διάβασε. Αιτία; Βρε μην πάει το μυαλό σας στο κακό... Απλά, είχε τελειώσει η εφημερίδα στο περίπτερο που πήγε η Ελένη! «Στο ένα περίπτερο που πήγα είχε τελειώσει και δεν την διάβασα. Το ‘χασα», είπε γελώντας. Άμα ήθελε τόσο να διαβάσει τι είπε ο πρώην για τα τηλεοπτικά πρόσωπα... ας πήγαινε και σε άλλο περίπτερο!


Follow us


item