News-Piper

Αλλαγές στην πρωινή ζώνη

Θα ταράξει πάλι τα νερά ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη. Φεύγει από τα συνηθισμένα, δηλαδή 7:00 -10:00 πρωινή ενημέρωση, 10:00 με 13:00 ψυχαγωγική ...


Θα ταράξει πάλι τα νερά ο ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη. Φεύγει από τα συνηθισμένα, δηλαδή 7:00 -10:00 πρωινή ενημέρωση, 10:00 με 13:00 ψυχαγωγική εκπομπή (άντε μέχρι infotainment να το πεις) και προχωρά σε μία ενοποιημένη ζώνη 7:00 – 13:00, όπου θα εναλλάσσεται η θεματολογία, θα εναλλάσσονται οι παρουσιαστές, ενώ θα αλλάζουν και τέσσερα έως πέντε σκηνικά.

Σταθερή αξία ο Γ. Παπαδάκης και οι συνεργάτες του. Ξεχωριστή ενότητα η μαγειρική, ενώ την ψυχαγωγική ζώνη θα σηκώσουν πιθανότατα η Ευγενία Μανωλίδου, η Νάντια Μπουλέ. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε σε ορισμένα guest– κρατηθείτε- και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο χωρισμός των ωρών δεν έχει πλήρως καθοριστεί. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε νωρίς το πρωί μια- δυο ώρες τον Γ. Παπαδάκη και να τον ξαναδούμε 12:00 με 13:00 σε μία ενότητα αφιερωμένη σε θέματα οικονομίας και αγοράς.

Όσο για τους Καραμέρο και Χαριτάτο; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο σχεδιασμό του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. 

Στο Mega Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, μπορεί να έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία φέτος και να τερματίζουν πρώτοι τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά , αλλά ακόμα δεν έχουν υπογράψει για την επόμενη σεζόν....


star

Follow us


item