News-Piper

Ένας μοναχός δίνει τις ευχές του στον Λούκα Γιώρκα και τον Stero Mike

Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stero Mike κάνουν μια μικρή ανάπαυλα, πριν τις τελικές προετοιμασίες τους για την Γερμανία για τις Άγιες μέρες του Π...


loukas monaxos Ένας μοναχός δίνει τις ευχές του στον Λούκα Γιώρκα και τον Stero Mike
Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stero Mike κάνουν μια μικρή ανάπαυλα, πριν τις τελικές προετοιμασίες τους για την Γερμανία για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.
Ο Λούκας  βρίσκεται ήδη στην Κύπρο με την οικογένεια του για να ξεκουραστεί και να τις περάσει για λίγο μακριά από τα φώτο της φετινής Eurovision.
Λίγες ημέρες πριν σε γεύμα προς τιμήν τους από το Greek Eurovision Fanclub, πήραν και τις ευχές ενός μοναχού, όπου δίνοντας τους ένα φυλαχτό τους υποσχέθηκε ότι η Αγία Αικατερίνη θα τους φυλά και θα τους συντροφεύει!
Όλα είναι έτοιμα με όλη την ισχυρή ομάδα και θα ετοιμάσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, για να δείξουν στον α΄ημιτελικό στις 10/5/2011 στο Ντισελτορφ.
Πριν όμως έχει να συναντήσει τους χιλιάδες ομογενείς που τον περιμένουν στο πάρτι που διοργανώνει το Ελληνικό Σωματείο φίλων της Eurovision -The Greek Eurovision Fanclub,στο  Rex Club της περιοχής συναντώντας και άλλους 18 συμμετέχοντες,σε μια μοναδική  βραδιά.Έφτασε η ώρα …και “το κεφάλι ψηλά”!

cyprusnews

Follow us


item