Τι θα δούμε στο αυριανό "Εφιάλτης στην κουζίνα"...
Ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει με το τρίτο πιάτο της περιβόητης πλέον εκπομπής που δίνει δεύτερη ζωή σε κάποια από τα πιο ανορ...
http://news-piper.blogspot.com/2011/03/blog-post_2774.html
Ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει με το τρίτο πιάτο της περιβόητης πλέον εκπομπής που δίνει δεύτερη ζωή σε κάποια από τα πιο ανοργάνωτα, άτυχα και… άδεια εστιατόρια της χώρας. Για πολλούς, ο σεφ Μποτρίνι είναι η τελευταία ελπίδα που τους έχει απομείνει για να σώσουν την επιχείρηση τους και να μην βάλουν λουκέτο οριστικά.
Κάθε εβδομάδα, ο Έκτορας Μποτρίνι παρατηρεί τον τρόπο λειτουργίας ενός εστιατορίου, προσπαθεί να εντοπίσει το πρόβλημα και να δώσει τη λύση. Καθοδόν, αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από τη λειτουργία ενός εστιατορίου και, χωρίς να χάσει καιρό, σηκώνει τα μανίκια του και με την εμπειρία και τη γνώση του δείχνει πώς ένας άδειος χώρος μπορεί να μετατραπεί σε δημοφιλή προορισμό.
Απαιτεί από τους ιδιοκτήτες πειθαρχία και τελειότητα, καθώς τους συμβουλεύει στα πάντα, από το μενού και τη διακόσμηση μέχρι την εξυπηρέτηση των πελατών και το προσωπικό. Με αρκετή εκπαίδευση, καθοδήγηση και ενθάρρυνση, αλλά και το καυστικό και χιουμοριστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο σεφ Μποτρίνι ελπίζει να δώσει νέα πνοή σε αυτά τα εστιατόρια, και να τα βγάλει από την κρίση που αντιμετωπίζουν.
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 22:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα εστιατόριο στο Γέρακα.
Ο Χρήστος, 61 ετών, πρώην μαιτρ άνοιξε πριν έντεκα χρόνια την επιχείρηση του. H επιχείρηση ξεκίνησε σαν πιτσαρία και καθώς ήταν η μοναδική στην περιοχή οι δουλειές πήγαιναν πολύ καλά. Καθώς η περιοχή αναπτυσσόταν δημιουργήθηκαν καινούριες επιχειρήσεις και ο ανταγωνισμός μεγάλωσε με αποτέλεσμα ο Χρήστος να χάνει πελατεία μέρα με την ημέρα.
Στην προσπάθεια του να προσελκύσει περισσότερο κόσμο από την περιοχή, πρόσθεσε στο μενού του μαγειρευτά και ψητά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο εικοσιπεντάχρονος γιος του, Γιάννης, θέλει να αναλάβει την επιχείρηση και να δημιουργήσει ξανά την χαμένη ταυτότητα του εστιατορίου, ανανεώνοντας τον χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής.
Ο πατέρας του όμως αντιδρά στην ιδέα.
Θα καταφέρει ο σεφ μας να πείσει τον ιδιοκτήτη πως πριν απορρίψει τις ιδέες του γιού του θα πρέπει να του δώσει τουλάχιστον μια ευκαιρία?
Ο «Εφιάλτης! στην Κουζίνα» επιστρέφει στον Alpha αυτή την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 22:00, αποφασισμένος να μετατρέψει τα γκρεμισμένα σχέδια ενός ακόμα εστιάτορα σε καλό όνειρο!
