News-Piper

Διαγωνισμός φιλιού στην Θεσσαλονίκη....

Επτά   ζευγάρια   στο τουριστικό θέρετρο   της   Πατάγια   στην Ταιλάνδη έσπασαν   το   παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες του φιλιού με τη μεγαλύτερη δ...

Επτά ζευγάρια στο τουριστικό θέρετρο της Πατάγια στην Ταιλάνδη έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνεςτου φιλιού με τη μεγαλύτερη διάρκεια.Στόχος τους ήταν να ξεπεράσουν το προηγούμενο ρεκόρ των 32 ωρών 7 λεπτών και 14 δευτερολέπτων που είχε καταγραφεί στην Γερμανία το 2009.

Οι διοργανωτές του Μαραθωνίου φιλιού σήμαναν την έναρξη χθες με το άνοιγμα μιας σαμπάνιας. Τα ζευγάρια άρχισαν να φιλιούνται μέχρι τελικής πτώσεως, δίχως διάλειμμα για ύπνο. Ακόμη και στην τουαλέτα πηγαίνουν με συνοδεία ώστε να διασφαλιστεί ότι δε θα σταματήσουν.Όμως αυτά δε  συμβαίνουν μόνο στην Ταϊλάνδη, αλλά και στην Ελλάδα... Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στην ντίσκο Figaro της Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε διαγωνισμός φιλιού...Πρόκειται πραγματικά για θεσμό καθώς εδώ και 10 χρόνια διοργανώνεται αυτός ο ιδιαίτερος διαγωνισμός.
Σε αυτόν δεν συμμετέχουν απαραιτήτως ζευγάρια , αλλά όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη και την αντοχή του.... Μέσα από αυτόν έχουν γεννηθεί μεγάλοι έρωτες και υπάρχουν ζευγάρια που παντρεύτηκαν και έχουν κάνει οικογένεια μετά από αυτά τα φιλιά διαρκείας.... Την εγκυρότητα του διαγωνισμού ελέγχει κριτική επιτροπή που βλέπει αν φιλιούνται πραγματικά....Οι νικητές κερδίζουν 300 ευρώ και ένα ταξίδι....

Το ζευγάρι που κέρδισε, κατάφερε να φιλιέται για 6,5 ολόκληρες ώρες και όπως δήλωσαν τα χείλια τους είχαν πρηστεί...Και του χρόνου!!!







Follow us


item