News-Piper

Επίθεση με μολότοφ στο πούλμαν με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ....

Ενέδρα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έστησαν Κροάτες στο Ζάγκρεμπ. Οπαδοί της Ντιναμό επιτέθηκαν με πέτρες στο ένα από τα δύο λεωφορεία που μετ...



Ενέδρα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έστησαν Κροάτες στο Ζάγκρεμπ. Οπαδοί της Ντιναμό επιτέθηκαν με πέτρες στο ένα από τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του "Δικεφάλου", ενώ έριξαν και δύο πυρσούς. Έσπασαν τζάμια, ενώ τρία άτομα, ελαφρά τραυματισμένα, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, προκειμένου να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που περίπου 40 φίλοι της ομάδας έκαναν έναν γύρο στην πρωτεύουσα της Κροατίας. Όταν το λεωφορείο σταμάτησε σε κάποιο φανάρι, εμφανίστηκαν περίπου 40 οπαδοί της Ντιναμό, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και -όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φίλοι του ΠΑΟΚ- δύο πυρσούς μέσα στο όχημα! (Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ένα καμένο μπουφάν).
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το όχημα συνοδευόταν από δύο περιπολικά, ένα μπροστά και ένα πίσω από αυτό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα, ούτε όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των χούλιγκανς, αλλά ούτε και στη διάρκεια της επίθεσης ή μετά από αυτήν.
Όπως είναι αντιληπτό, την ώρα της επίθεσης επικράτησε πανικός. Οι επιβάτες προσπαθούσαν να εξέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο από το λεωφορείο, είτε πηδώντας από τα παράθυρα, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες. Τραυματίστηκαν τρία άτομα, δύο γυναίκες και ένας άνδρας.
Με τη λήξη του επεισοδίου, κλήθηκε εσπευσμένα ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταφέρει τους τραυματίες σε νοσοκομείο, για να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι τραυματίστηκαν ελαφρά.
 
 olaPAOK

Follow us


item