News-Piper

Μυστικά της Εδέμ : Ποιος σκότωσε τελικά τον Χατζηβασιλείου;

Οι σεναριογράφοι πραγματικά μας μπέρδεψαν. Ή μάλλον καλύτερα πέτυχαν την τέλεια μπλόφα. Ενώ όλοι νομίζαμε πως φυσικά τον φόνο ΔΕΝ τον είχε κ...

Οι σεναριογράφοι πραγματικά μας μπέρδεψαν. Ή μάλλον καλύτερα πέτυχαν την τέλεια μπλόφα. Ενώ όλοι νομίζαμε πως φυσικά τον φόνο ΔΕΝ τον είχε κάνει η Αντιγόνη και ψάχναμε να βρούμε πιθανούς υπόπτους και κάναμε σενάρια στο μυαλό μας , εκείνοι μας έριξαν μια ωραιότατη μπανανόφλουδα που εννοείται πως πατήσαμε.
Στην αρχή είχε αποφασιστεί πως τον συγκεκριμένο φόνο θα τον διέπρατε ο αστυνόμος Τηλέμαχος Σταυρίδης. Όμως οι διαρροές ανάγκασαν το συγγραφικό δίδυμο να αλλάξει ρότα ώστε το μεγάλο μυστικό να είναι μια πραγματική έκπληξη. Πρόσθεσε μια σκηνή όπου τα δεδομένα ανατρέπονταν και μας άφηνε με την αποροία. Αρκετούς μήνες μετά λοιπόν το μυστήριο λύνεται. Αν και οι τηλεθεατές τη θεωρούσαν αθώα και ούτε καν τους περνούσε από το μυαλό πως η Αντιγόνη Λαζαρίδη έχει διαπράξει το φόνο, η αλήθεια είναι πως εκείνη αποτέλειωσε τον Χατζηβασιλείου και τόσο καιρό παίζει ένα απίστευτο θέατρο που στο τέλος θα το πιστέψει και η ίδια.
Υ.Γ Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι σεναριογράφοι της σειράς καθώς η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πανέξυπνη και κανείς δεν την περίμενε. Εύγε!

ourgreektv

Follow us


item