News-Piper

Β. Καγιά: «Δέχτηκα μείωση μισθού τρείς φορές» ...

«Σαν τρελή»  περιμένει τα φετινά Χριστούγεννα η νιόπαντρη Βίκυ Καγιά, καθώς θα είναι οι  πρώτες γιορτές  στις οποίες θα μείνει σπίτι με τον ...

«Σαν τρελή» περιμένει τα φετινά Χριστούγεννα η νιόπαντρη Βίκυ Καγιά, καθώς θα είναι οι πρώτες γιορτές στις οποίες θα μείνει σπίτι με τον σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη. Η παρουσιάστρια, δεν το έχει πιστέψει ακόμα ότι είναι πλέον παντρεμένη, καθώς όπως λέει «δεν έχει αλλάξει κάτι», ενώ αποκαλύπτει ότι είναι έτοιμη να κάνει παιδιά «όποτε τα στείλει ο θεός».


Ζώντας μια ευτυχισμένη συζυγική ζωή, η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glamότι το δώρο που έχει ζητήσει από τον Νίκο για τις γιορτές είναι «μια κασμιρένια γκρι ρόμπα για το σπίτι».Ωστόσο, η ίδια δεν ξέρει τι δώρο να πάρει στο σύζυγο της καθώς όπως λέει «Ο Νίκος είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος, γι΄αυτό και έχει να πέσει πολύ ψάξιμο!»


Γυρνώντας το χρόνο πίσω, θυμάται ότι δεν υπήρξε ρομαντική πρόταση γάμου: «Αυτά είναι για γέλια. Δεν είναι για εμένα τα γονατίσματα και τα δαχτυλίδια. Τον Νίκο τον αγαπάω. Μια μέρα λοιπόν, κάτσαμε και συζητήσαμε και είπαμε ότι ήρθε ή ώρα να κάνουμε οικογένεια. Είμαστε απλοί άνθρωποι εμείς».
Στην συνέντευξη της, δηλώνει επίσης  «μανιακή με την καθαριότητα», ενώ της αρέσει όπως λέει να μαγειρεύει για τον άντρα της αλλά και για τους φίλους τους.


Το μοντέλο-παρουσιάστρια, αποκαλύπτει ότι της έχει γίνει μείωση μισθούτρείς φορές αυτό το χρόνο, ενώ δηλώνει ότι έχει γαϊδουρινή υπομονή: «Με ενοχλεί η πίεση και η αδικία. Αν μου τα κάνεις αυτά, μπορεί να μην με ξαναδείς. Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα μου».
Όσο για την ζήλια; «δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιο μου» λέει η Βίκυ Καγιά.

star

Follow us


item