News-Piper

Τότσικας:«Πλάκα έχει να σε αποκαλούν sex symbol. Αν έδιναν και κανα φράγκο»...

Έχει δεχτεί καταιγισμό  κολακευτικών σχολίων για την ερμηνεία του, αλλά κυρίως για την εμφάνισή του, όμως ο Αποστόλης Τότσικας, αν και μόν...


Έχει δεχτεί καταιγισμό  κολακευτικών σχολίων για την ερμηνεία του, αλλά κυρίως για την εμφάνισή του, όμως ο Αποστόλης Τότσικας, αν και μόνο 27 ετών, δεν την έχει «ψωνίσει». Τουλάχιστον έτσι δείχνει…

Τι απαντά σε όλους αυτούς που τον αποκαλούν Sex Symbol; «Πλάκα έχει. Αν μπορούσαν να μου δώσουν και κανα φράγκο ακόμα καλύτερα», λέει αστειευόμενος στο «Κους Κους» και εξηγεί ότι είναι προσγειωμένος, γιατί έχει φίλους και συγγενείς που τον βοηθάνε σε αυτό. «Οι φίλοι μου με γιουχάρουνε για κάτι τέτοια», προσθέτει.

Πάντως, γνωρίζει ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα πρέπει απλά να το ζήσεις και να το αφήσεις. «Μέχρι εκεί και πάμε παρακάτω. Είναι πολύ ωραίο πάντως και με ευχαριστεί», παραδέχεται.

Πολύ ειλικρινής, εξηγεί ότι δεν βγαίνει επί τούτου στις κάμερες επειδή γενικώς δεν πραγματοποιεί πολλές εξόδους, «όταν βγαίνω όμως θα παίξω και το παιχνίδι με τις κάμερες. Γιατί όχι;», λέει.

Ο λόγος που δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση είναι, όπως λέει, επειδή η τηλεόραση «διώχνει τους ηθοποιούς». «Δεν θα σου πω ψέματα, είναι μια δύσκολη περίοδος και πρέπει να κάνουμε ακόμα και πράγματα που δεν μας αρέσουν», λέει και αποκαλύπτει ότι περιμένει αν θα βγει στον αέρα η σειρά με την οποία έχει συμφωνήσει.

Όσον αφορά τον γάμο και τα παιδιά ο Αποστόλης δηλώνει «γιατί όχι;». Αν και δεν είναι fan του γάμου, τα παιδιά τα αγαπάει πολύ και δεν θα είχε πρόβλημα να αποκτήσει.

star

Follow us


item