News-Piper

Στα δικαστήρια Katie Price και Peter Andre...

Στο δικαστήριο θα βρεθούν οι Katie Price και ο Peter Andre για να λύσουν τις διαφορές τους. Σύμφωνα με την News of the World, τα δικαστικά έ...


Στο δικαστήριο θα βρεθούν οι Katie Price και ο Peter Andre για να λύσουν τις διαφορές τους. Σύμφωνα με την News of the World, τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο Peter ζητεί τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για να σταματήσει Katie να επαναλαμβάνει τις κατηγορίες για την ιδιωτική ζωή του. Θέλει επίσης αποζημίωση για δυσφημιστικές δηλώσεις που έκανε η Katie.
Το δικαστήριο επίσης θα ερευνήσει τους ισχυρισμούς της Katie πως ο Peter την απατούσε όσο ήταν μαζί,κάτι που ο ίδιος αρνείται.
Ο Peter και Katie αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες κατά τη διάρκεια της υπόθεσης, επίσης στο δικαστήριο θα καταθέσουν φίλοι του πρώην ζευγαριού και συγγενείς και των δύο ως μάρτυρες. Μια πηγή μιλώντας στην εφημερίδα είπε ότι ο Peter ήθελε να αποφύγει να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά του, αλλά αισθάνθηκε υποχρεωμένος να συνεχίσει την υπόθεση για να αποφευχθούν περαιτέρω αποκαλύψεις για την ιδιωτική ζωή του.
Η Katie και ο Peter σπάνια είναι στα φώτα της δημοσιότητας μετά από τον χωρισμό τους,αλλά φήμες λένε πως το μοντέλο έχει εμμονή με τον πρώην σύζυγό της, παρά την απόφαση να παντρευτεί τον Alex Reid.

Follow us


item