News-Piper

Αν Χάθαγουεϊ: «Στις ερωτικές σκηνές έκλαιγα κάθε μέρα»...

Δύο χρόνια μετά το τέλος της σχέσης της με τον Ραφαέλο Φολιέρι, κι ενώ εκείνος βρίσκεται στη φυλακή λόγω οικονομικής απάτης, η Αν Χάθαγουεϊ ...


Δύο χρόνια μετά το τέλος της σχέσης της με τον Ραφαέλο Φολιέρι, κι ενώ εκείνος βρίσκεται στη φυλακή λόγω οικονομικής απάτης, η Αν Χάθαγουεϊ μπορεί πλέον να μιλά για τον πρώην σύντροφό της με χιούμορ! Σε πρόσφατη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε γιατί χαλάνε οι σχέσεις της με τους άντρες απάντησε: «λόγω απάτης;» και γέλασε.

Ο Ραφαέλο Φολιέρι καταδικάστηκε σε 4 ½ χρόνια φυλάκισης. Επιπλέον, η 28χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της και πως η εμπειρία της δίδαξε να είναι πιο προσεκτική. «Μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να ρίξω τις άμυνές μου, αλλά όταν το κάνω, είμαι πολύ ανοιχτή, εμπιστεύομαι τον άλλον. Ίσως εμπιστεύομαι υπερβολικά».

Όσο για την τελευταία της κινηματογραφική εμπειρία, η Αν Χάθαγουεϊ συμπρωταγωνιστεί με τον Τζέικ Γκίλενχαλ (για δεύτερη φορά μετά το «Brokeback Mountain» το 2005) στην ταινία «Love & Other Drugs». Η ταινία περιγράφει τον έρωτα που γεννιέται μεταξύ μίας γυναίκας που είναι ελεύθερο πνεύμα, αλλά βαριά άρρωστη, κι ενός πωλητή Viagra.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι ήταν συναισθηματικά τρομοκρατημένη λόγω των πρόστυχων ερωτικών σκηνών της ταινίας. Μιλώντας για τον συμπρωταγωνιστή της η Χάθαγουεϊ είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γδυθούν, αντιμετωπίζουν το σώμα τους ως εργαλείο. Εγώ, όμως, ήμουν ράκος από την αρχή μέχρι το τέλος. Έκλαιγα κάθε μέρα».


stylista

Follow us


item