News-Piper

"Ο Πολ πέθανε πριν τον τελικό"!

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος παραμένει ακόμα συγκλονισμένος από την απώλεια του Πολ, του χταποδιού που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο με τις αλάνθ...


Ο ποδοσφαιρικός κόσμος παραμένει ακόμα συγκλονισμένος από την απώλεια του Πολ, του χταποδιού που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο με τις αλάνθαστες προβλέψεις του για νικητές αγώνων κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίας Αφρικής, ωστόσο μία σκηνοθέτης έρχεται να δώσει νέα διάσταση σε αυτό το πολυσυζητημένο θέμα...
Ο λόγος για την Ζιανγκ Ξιάο, σκηνοθέτη του κινεζικού φιλμ "Ποιός σκότωσε τον Πολ το χταπόδι;", η οποία αποκάλυψε ότι το συμπαθές κεφαλόποδο δεν πέθανε την περασμένη Τρίτη (26/10) αλλά στις... 9 Ιουλίου, δύο δηλαδή ημέρες πριν από τον τελικό του Μουντιάλ, και αντικαταστάθηκε στα κρυφά από τους υπαλλήλους του ενυδρείου του Ομπερχάουζεν όπου ζούσε.

"Για τις ανάγκες της ταινίας κάναμε πολλές έρευνες και είμαι 60 με 70% σίγουρη ότι ο Πολ πέθανε στις 9 Ιουλίου και ότι οι Γερμανοί έκρυψαν την είδηση του θανάτου του και μας εξαπάτησαν για αρκετό διάστημα", τόνισε η Ζιανγκ στην αγγλική εφημερίδα "Guardian", προσθέτοντας:
"Είμαστε σε επικοινωνία με το γερμανικό ενυδρείο από το ξεκίνημα της παραγωγής του φιλμ αλλά μου φάνηκε ότι φοβήθηκαν να το πουν".

Από την πλευρά του, το ενυδρείο του Ομπερχάουζεν διέψευσε αυτή την κατηγορία μέσω εκπροσώπου του: "Δεν είναι καθόλου αλήθεια ότι ο Πολ πέθανε αυτό το καλοκαίρι. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι πέθανε χθες τη νύχτα.

Ήταν 2,5 ετών, είναι μία φυσιολογική ηλικία θανάτου για ένα χταπόδι. Απλά πέθανε", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μαραντόνα vs Πολ;

Eν τω μεταξύ, μία ημέρα μετά την απώλεια του διάσημου χταποδιού, εντύπωση προκαλεί η φραστική επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσε εναντίον του ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

"Είμαι χαρούμενος που πέθανες, χταπόδι Πολ. Είναι δική σου ευθύνη που χάσαμε το Μουντιάλ", τονίζει μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Twitter ο "Πίμπε Ντ'Όρο", με πολλούς ωστόσο να έχουν σοβαρές ενστάσεις για το αν ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει όντως στον Μαραντόνα...


sport24

Follow us


item