News-Piper

Αριελ Κωνσταντινίδη:«Με τον Σωκράτη μένουμε πλέον μαζί» ...

Εξι μήνες μετρά η σχέση της Αριελ Κωνσταντινίδη με τον Σωκράτη Αλαφούζο και όπως όλα δείχνουν, το timing ανάμεσά τους, ήταν ιδανικό. Η γνωσ...


Εξι μήνες μετρά η σχέση της Αριελ Κωνσταντινίδη με τον Σωκράτη Αλαφούζο και όπως όλα δείχνουν, το timing ανάμεσά τους, ήταν ιδανικό.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον πρωταγωνιστή του θεάτρου και της τηλεόρασης, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι εκείνη δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση την πέτρα του σκανδάλου του διαζυγίου του νυν αγαπημένου της, καθώς ο Σωκράτης Αλαφούζος είχε χωρίσει από την Βάσω Γουλιελμάκη, από το 2007.

«Με τον Σωκράτη γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια και η σχέση προχώρησε σιγά σιγά. Ούτε που το κατάλαβα. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Γνωριζόμασταν μόνο κοινωνικά. Δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ, αλλά ήξερα τι συμβαίνει στη ζωή του. Και για το διαζύγιό του, για να μην σπεύσουν να με κατηγορήσουν, ήξερα από πέρυσι που είχαμε βρεθεί σε μία βάφτιση. Αρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν ο ένας για τον άλλο πέτρα του σκανδάλου για τους χωρισμούς μας. Εκείνος τυπικά είχε χωρίσει από το 2007 κι εγώ εξαιτίας βέβαια του ατυχήματος του Παναγιώτη, επίσης από το 2007. Είχαμε κοινό κύκλο και βρισκόμασταν συχνά, αλλά ουσιαστικά είμαστε μαζί από το Πάσχα. Για εκείνον ήταν ξεκάθαρος ο χωρισμός, ενώ εγώ αμφιταλαντευόμουν. Όμως με βοήθησε να πάρω την ευθύνη και να απενοχοποιηθώ».

Η περίπτωση της Αριελ Κωνσταντινίδη αποτελεί μία φοβερή εξαίρεση στον κανόνα, καθώς διατηρούσε σχέση εδώ και πολλά χρόνια με έναν συνομήλικό της άνδρα, με τον οποίο σκόπευε να παντρευτεί. Όλα πήγαιναν «ρολόϊ», όπως είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Ciao, μέχρι που ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, του δημιούργησε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές αλλά και σωματικές βλάβες. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε κλινική της Γερμανίας. Δεν είναι σε κώμα, ωστόσο η κατάστασή του είναι σταθερή, ενώ μετά βίας επικοινωνεί. Η ίδια δηλώνει ότι για να αντέξει αυτή την κατάσταση, αναγκάστηκε να απευθυνθεί σε επαγγελματίες. «Εκανα ψυχοθεραπεία για να αντέξω το χάσιμο του συντρόφου μου. Είναι ακόμη στη Γερμανία, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μπορούν να πούν οι γιατροί. Από τη μία μέρα στην άλλη, έχασα τον κόσμο. Πάρα πολύ δύσκολο και σαν γεγονός αλλά και σε συνδυασμό με το ότι τότε έπρεπε να είμαι όμορφη, φρέσκια στο γύρισμα, στις συνεντεύξεις, να μην πρέπει να το μάθει κανείς, να κοροϊδεύω τους πάντες. Σκεπτόμενη την επιβίωσή μου, σε λογικά πλαίσια, λέω: Χρειάζομαι ψυχίατρο, ώστε να με βοηθήσει και να με καθοδηγήσει να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου για να αντέξω. Γιατί εδώ είναι Γολγοθάς, είναι δρόμος, χρειάζεται να αντέξω. Δεν ήξερα τι μου γίνεται και είχα πολλές και βαριές επαγγελματικές ευθύνες εκείνη την εποχή».

Και τώρα; Τώρα η σχέση της με τον Σωκράτη Αλαφούζο είναι πολύ διαφορετική από την τότε. «Με τον Σωκράτη είναι ένας έρωτας με κτητικότητα, με εγωισμό, σε θέλω εδώ, που είσαι; Με τον Παναγιώτη δεν υπάρχει αυτό. Ο Παναγιώτης είναι είσαι εδώ, είσαι παντού. Είναι σα να είμαι εκεί συνέχεια και είναι σα να είναι γύρω μου, δίπλα μου, στα πάντα μου, μέσα στο σπίτι μου, είναι μέσα μου, παντού, αλλά δεν ανησυχώ για το πού είναι ή γιατί δεν είναι εδώ. Ξέρω που είναι και είναι εδώ. Με τον Σωκράτη βρήκαμε σπίτι και μένουμε πλέον μαζί. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στην πορεία αυτό το θέμα. Ο Σωκράτης είναι η ήρεμη δύναμη. Θα πει λίγα και μετράει τα πάντα πριν κάνει οτιδήποτε. Δεν είναι παρορμητικός και αυθόρμητος όπως εγώ αλλά αυτό μου κάνει καλό».

πηγή star

Follow us


item